Вітання футбольним ювілярам літа 2016

0

З ювілеєм вітаємо знаних представників Буковинського футболу – голкіпера Івана Павлюка, який останнім часом є спортивним директором ФСК «Буковина», та півзахисника Ігоря Мігалатюка, який найбільше прославився граючи за «Буковину» і «Чорноморець».

Ігор Мігалатюк та Іван Павлюк. Фото: Юрій Мазурашу
Ігор Мігалатюк та Іван Павлюк. Фото: Юрій Мазурашу

Іван Павлюк 29 червня відзначив 50-ліття, а Ігорю Мігалатюку 27 червня виповнилось 40 років.

Приєднуємось до привітань від обласної і міської федерацій футболу, ФСК «Буковина»!

Спортивному директору “Буковини” Івану Павлюку – 50!

29 червня виповнюється 50 років спортивному директору ФСК «Буковина» Івану Павлюку. Уродженець Глибоцького району захищав кольори аматорських команд команди “Легмаш” (Чернівці), “Електронмаш” (Чернівці), “Колос” (Молодія), ФК “Глибока”, “Дрім-Тім” (Чернівці). Був тренером ФК “Глибока” та “Дрім-Тім” (Чернівці). Іван Павлюк з успіхом грав за ветеранський колектив «Буковина» (Чернівці) та став срібним призером чемпіонату України.

Зараз Іван Павлюк плідно працює на посаді спортивного директора ФСК «Буковина».

ФСК «Буковина» вітає Івана Павлюка з ювілеєм. Бажаємо міцного здоров’я, сімейного затишку та нових вагомих успіхів на футбольній ниві!

Ветерану чернівецької «Буковини» Ігорю Мігалатюку – 40

27 червня виповнюється 40 років колишньому півзахисникові чернівецької «Буковини» Ігорю Мігалатюку. Вихованець буковинського футболу захищав кольори рідної команди у 1994-1995, 1997-2001, 2004,2009-2010 роках. За «Буковину» Ігор провів 201 матч (12 голів).

За чернівецьку команду Ігор Мігалатюк дебютував у останньому матчі сезону – 93/94. Тоді «Буковина» поступилася на виїзді тернопільській «Ниві» – 0:3. У складі цієї команди багато відомих футболістів – Дмитро Тяпушкін, Сергій Леженцев, Іван Карпонай… У нас виступав Василь Євсєєв, який у 80 – х роках одягав футболку київського «Динамо». «Буковина» поступилися з рахунком 0:3. Про свій дебют у «Буковині» Ігор казав: «Мене випустив на заміну Олександр Павленко. Він залишився задоволений моєю грою. Тоді Олександр Григорович мені сказав: «Будеш працювати – будеш грати». Ігор Мігалатюк захищав кольори «Буковини» з невеликою перервою до 2001 року.

У 1996 році буковинець пограв у молдовському колективі «Олімпія» (Бєльці). Ігор вважає, що це був непоганий відрізок у його футбольній кар’єрі.

У 2001 – 2002 роках Ігор Мігалатюк захищав кольори одеського «Чорноморця» – команди, за яку мріяв виступати з дитинства. Наш земляк допоміг одеситам повернутися у вищу лігу. За плечима буковинця також виступи за команди ФК «Вінниця», «Спартак» (Івано-Франківськ), «Десна» (Чернігів), «Енергетик» (Бурштин). Влітку 2009 року Ігор Мігалатюк повернувся у «Буковину» та допоміг рідній команді здобути путівку в першу лігу.

ФСК «Буковина» вітає Ігоря Мігалатюка з ювілеєм. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, вірних друзів, життєвих гараздів і нових здобутків на футбольній ниві.

fcbukovyna.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.