Футбол: Передсезонний турнір 2016 – з вилученням і серією пенальті (фото, відео)

0

У суботу, 16.04.16, у Новоселиці завершився передсезонний турнір з футболу, в якому взяли участь 6 команд з Чернівецької області.

 

У матчі за 3 місце «Спарта-Буковина-2» здолала місцевий «Колос» з рахунком 3:0. У складі 160416-Novoselytsya-futbol-1-Sparta-Kolos-sportbuk.com (18)-DobrovolskiyOlegрезервістів «Буковини» грали і футболісти, яких залучають за першу команду. Господарі поля виступали також у доволі юному складі. Проте гра видалась цікавою. Принаймні, боролися обидві команди гідно.

А фінальний поєдинок «Слобода» (Новоселицький район) – «Волока» (Глибоцький район) став справжньою окрасою цього започаткованого місцевою федерацією передсезонного турніру. Хоча розпочався він на сумній ноті – учасники і глядачі вшанували хвилиною мовчання трагічно загиблого 14.04.16 волейболіста команди «Колос-Роднічок» Михайла Сенюшку…

Фаворитами вважалися чинні чемпіони області. Але «Слобода» не збиралась складати зброю перед титулованими суперниками. І по ходу гри підопічні Віталія Ротаря вели 1:0 (так закінчився перший тайм), 2:1 і 3:2. Причому багатою на голи виявилась кінцівка другого тайму, в якій за «Волоку» відзначились Олександр Омаров і двічі Степан Маковійчук. Загалом, коректний Омаров встиг заробити і пряму червону картку – за не дуже літературний вислів у бік головного арбітра Олександра Плахова. Зрештою, матч завершився бойовою нічиєю 3:3, тож долу головного трофею вирішила так звана «футбольна лотерея».

У серії післяматчевих пенальті першими шанс отримали представники «Слободи», але після незабитого суперником пенальті схибив і гравець з Слободи. А в кінцівці героєм став голкіпер «Волоки», який взяв вирішальний пенальті. Отож, 4:3 і «Волока» стала першим переможцем цього передсезонного турніру.

У церемонії нагородження взяв участь і віце-президент Федерації футболу України та голова обласної федерації футболу Василь Орлецький, який вручив високу нагороду «За заслуги ФФУ» Степану Глігору – за вагомий внесок у розвиток футболу і, зокрема, спортивної інфраструктури (нагадаємо, 8.04.16 його зусиллями у с. Строїнці офіційно запрацював майданчик з штучною травою 48х24 м).

Відповідні нагороди отримали і переможці та призери турніру, який провела Новоселицька федерація футболу (Іван Фока), за підтримки крайової федерації.

SportBuk.com

15.04.16

18:00. 1/2 фіналу с. Слобода ФК «Волока» – «Спарта-Буковина» – 2:1

18.00 1/2 фіналу м. Новоселиця «Колос» (Новоселиця) – ФСК «Слобода» – 0:2

16.04.16 (субота), м.Новоселиця

15.00. Матч за 3 місце. «Спарта-Буковина» – «Колос» (Новоселиця) – 3:0

17.00. Фінал. «Волока» – «Слобода» – 3:3 (пен. – 4:3)

16 квітня – медальні матчі передсезонки-2016 за участю резервістів «Буковини»

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Передсезонний футбольний турнір на Буковині. Новоселиця, 16.04.2016 р.

***

***

***

***

***

На Буковині відкрили перший в селі майданчик з штучною травою 48х24 м (відео, фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.