Фото: «Буковина» і «Нікополь» здивували

3

Дві з трьох команд, які є основними конкурентами «Буковини» у боротьбі за підвищення в класі, у 18 турі перемогли, а одна – поступилась. Зіграли вони раніше, ніж чернівчани, які закривали тур 10.04.16.

 

«Буковина» мала можливість піднятися у турнірній таблиці на 3 позицію – у разі перемоги вдома 160410-futbol-Bukovyna-Nikopol-OM-sportbuk.com (36)-над аутсайдером. Проте «Нікополь НПГУ» продемонстрував, звісно, вищого класу гру, ніж місце у турнірній таблиці. Проте більшу частину матчу перевага, як і очікувалось, була на боці підопічних Віктора Мглинця, які створили достатньо гольових моментів, щоби виграти навіть з великим рахунком. Але реалізація виявилась нульовою. У підсумку – 0:0, і знову деяке ускладнення завдання виходу до І ліги. Хоча ніхто й не казав, що має бути легко.

До І ліги мають вийти напряму 2 команди, а третя – зіграти перехідні матчі. «Колос» (Ковалівка) вже втік у відрив і, найімовірніше, не випустить з рук путівку до І ліги. А ось боротьба за 2-3 місця, як бачимо, – надзвичайно напружена. І у цих «розборках» чернівчани «мусять» вибороти право повернутися до І ліги.

Про настрій і враження наставників «Буковини» і «Нікополя», за підсумками післяматчевої прес-конференції, розповідає екс-гравець чернівецької команди Дмитро Мельничук, який другий матч виступає у ролі співкоментатора.

Сергій Валяєв («Нікополь НПГУ»)

Про другу лігу. Головне в другій лізі – це стандарти та самовіддача.
Про команду. Не буду говорити про наші проблеми, просто хочу подякувати своїм гравцям за 2,5 місяці співпраці. При всіх наших проблемах, вони виконують все те, про що ми дововлялись.
Про підготовку до матчу. Свої матчі ми розбираємо по 2,5 години…
Про команду в першому колі. Некоректно коментувати роботу інших тренерів, прошу мене зрозуміти.
Про відкриття для себе. За невеликий час, я зрозумів, що бути тренером, особливо в другій лізі, це НАБАГАТО важче, ніж гравцем.

Віктор Мглинець («Буковина»)
Про гру. Важко коментувати таку гру, здається, і моменти були, і гра, але немає кому завершити моменти, а їх може бути не 10 і 20, а декілька за матч, тому потрібно реалізовувати. Причому і на тренуваннях, і на зборах все виходило, а виходимо на поле – і щось не виходить.
Про заміни. Вважаю, що гравці, які вийшли на заміну, вдало увійшли в гру. Але проблема в тому, що тих, кого вони змінювали, фактично випадали з гри, і тільки в другому таймі змогли продемонструвати змістовний футбол.
Про настрій. Боротьба продовжується, будемо працювати, щоби в грі з «Інгульцем» продемонструвати змістовний футбол і отримати перемогу.
Про недооцінку суперника. Зі своєї сторони, тренерський штаб намагався переконати футболістів, що в другій лізі всі команди рівні. Можливо, вийшло, можливо, ні…

У наступному турі «Буковина» наступної неділі, 17.04.16, приймає «Інгулець», який має на очко більше і розділяє 3-4 місце у турнірній таблиці.

«Буковина» – «Нікополь-НПГУ» – 0:0

«Буковина»: 12 Володимир Мельниченко, 2 Ігор Носарєв. 6 Володимир Найко, 7 Олександр Темерівський, 8 Дмитро Осадчий (20 Єгор Демченко, 82), 9 Андрій Кохман (10 Юрій Перін, 44), 11 Олег Керчу, 17 Антон Батрак, 24 Тимур Рустамов, 25 Тарас Сивка (21 Ігор Бойчук, 60), 77 Василь Палагнюк – к. Запасні: 1 Ігор Філіпенко, 5 Дмитро Луцюк, 14 Андрій Шишигін, 22 Євген Ключик. Президент клубу – Сергій Гринюк, віце-президент – Роман Дрінь, генеральний директор – Ігор Наболотний, головний тренер – Віктор Мглинець, тренери – Богдан Самардак, Роман Шпірнов.

«Нікополь-НПГУ»: 12 Богдан Петриченко, 5 Єгор Кривошей, 21 Станіслав Кузнецов, 4 Микита Зубко, 3 Сергій Тотомський (9 Денис Сидельник, 46), 16 Дмитро Шевченко (14 Сергій Шеремет, 65), 18 Артем Гайдаш – к, 20 Максим Гошкович, 8 Андрій Кузьмін, 17 Максим Богданов, 6 Фарид Сулейман (15 Олександр Солтан, 72). Запасні: 1 Ігор Гришин, 19 Богдан Венедиктов.

Судді: Віктор Арановський (Київ), Юрій Вішневський, Кирило Химченко (Київська обл.). Четвертий арбітр – Віталій Муляр (Хмельницький). Спостерігач арбітражу – Іван Кувік (Зкарпаття).

Усі результати, календар та турнірну таблицю ІІ ліги можна подивитися тут:

Футбол (ІІ ліга): Календар і результати (сезон-2015/16)

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Футбол (ІІ ліга). “Буковина” – “Нікополь” 10.04.2016 р.

***

Фото: Анатолій БОЙДА (зйомка урочистих подій за найнижчими цінами в регіоні), SportBuk.com

Футбол (ІІ ліга). “Буковина” – “Нікополь” 10.04.2016 р. Анатолій Бойда

***

***

3 Comments
  1. bob says

    какое на*рен мастерство в алкашей, после матчав 20:30 на ул Кобылянской в магазине “Берёзка” возле кассы я увидел мастер клас от Юрия Перина и Ко(4-5играков) покупающих: 3 бутылки водки, 4-5 бутылок коньяка и лимоны!!!!!! Какая может быть стабильность и самоотдача Мглинець?раскажи болейщикам(по 4 тысячи на матчах) и вы ещё хотите в первую лигу? АЛКАШНЯ

    rusel1179g@mail.ru (Черновцы)

    11.04.2016 14:09

  2. bob says

    Гриша,это не моё.НА САЙТЕ- http://www.ua-football.com/ – нашёл.

    1. Напевно, і фото є у цього вболівальника?:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.