Син чернівчанина зароблятиме у «Бешикташі» 1,5 млн. євро в рік

0

Відтепер для буковинських шанувальників футболу буде привід звертати особливу увагу на чемпіонат Туреччини, в якому у складі «Бешикташу» виступатиме син чернівчанина.

 

Йдеться про Дениса Бойка – вже екс-голкіпера «Дніпра», чий батько Олександр Бойко BoykoDenysh-Beshyktash-160120народився і виріс у Чернівцях, тут тренувався під керівництвом Михайла Ігнатовича Мельника (як і Віктор Хлус), потім перейшов до київського «Динамо», виступав також у складі «Буковини» та «Металіста».

Цього міжсезоння ходили різні розмови щодо можливого трансферу Дениса Бойка, якого в чутках сватали і до київського «Динамо», і до ряду зарубіжних клубів.

І ось «головоломка» розв’язана – у середу, 20.01.16, стало офіційно відомо, що Денис Бойко переходить до турецького «Бешикташу», який претендує на чемпіонство.

За даними ЗМІ, трансфер Бойка з «Дніпра» у «Бешикташ» обійдеться турецькому клубу в 4 млн. євро. Сам Денис, кажуть, отримуватиме 1,5 млн. євро в рік. Контракт з «Бешикташем» має підписати на 3,5 року. Поки що 20.01.16 він прибув до Стамбулу для проходження медогляду.

Цікаво, що головний тренер «Дніпра» Мирон Маркевич в ефірі телеканалу Футбол 1 зауважив, що не знав про цей трансфер: «Я, як головний тренер, взагалі нічого не знав. Мені навіть не стали говорити про це. Я питав по Бойко, мені сказали, що він не йде, так сказав генеральний директор. Виявляється він пішов, тому я не знаю як буде розвиватися ситуація по Дуглас».

Як зазначає hromadske.tv, Денис Бойко перейшов у «Дніпро» в 2013 році. У складі команди команди здобув «срібло» та «бронзу» чемпіонату України, а також пробився до фіналу Ліги Європи.

Денис Бойко і Євген Коноплянка опинилися в списку номінатів на потрапляння в команду року за версією читачів сайту УЄФА.

SportBuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.