Петиція за освітлення стадіону «Буковина» увечері для оздоровчих занять

0

Чернівецькі прихильники оздоровчого бігу ініціювали збір підписів під петицією за освітлення стадіону «Буковина» у вечірній час, коли чернівчани приходять туди займатися задля оздоровлення.

 

У відповідній петиції на сайті міської ради йдеться:Vaga-groshi-sport-zdorovya-Labovskiy-sportbuk.com-
«Вже декілька років до ряду не можу зрозуміти: Чому ввечері на комунальній установі стадіон «Буковина» немає світла? Разом з шанувальниками оздоровчих пробіжок, після роботи вибігаємо близько 19.00 або 20.00, ну чому не можна включити 4 ліхтарі, щоб підсвітити легкоатлетичне покриття (доріжки), які, до слова, в деяких місцях зношені до дірок і підвернути ногу там можна і в світлу частину дня. Сьогодні колега по пробіжці якраз і підвернула… Товариш якось казав мені про якісь там ліміти на електроенергію для комунальних установ, але як пропагувати здоровий спосіб життя, коли просто таке елементарне не робити, світло, яке часом просто горить по цілих вулицях вдень, бо щось там перевіряють (!!!), тут же треба просто осінь – зима на декілька годин включити, не всі, парочку енергозаощаджуючих ліхтариків… Літом взагалі до 21.00 світло, отже не треба… Як не можна звичайні включати, через певну бюрократію… може, тоді встановити декілька на сонячних батареях? Це ж і безпека, охороні видно, що робиться у чаші стадіону!!! Це ж елементарне прохання, яке не потребує надзусиль, а для зручності чернівчан вагомий внесок…»

Цю проблему (у т.ч.) свого часу розглядала комісія міської ради. Але проблеми залишились невирішеними…

Підписати (підтримати) цю петицію можна тут:
http://zvernennya.chernivtsy.eu/petitsiyi/problema-vidsutnosti-osvitlennya-u-vechirnij-chas-v-komunal-nij-ustanovi-stadion-bukovina/2041
***

Інші петиції:
Петиція щодо заборони збору коштів у школах та садочках Чернівців (збір підписів)

***

Відмінити необдумане рішення міського голови про закриття автостанції № 2 по вул. Фастівська, 33 б

***

Інші цікаві матеріали:

Спорт у Чернівцях – оздоровлення громадян чи бізнес?

***

Стадіону «Буковина» «засвітило» 170 тис., а олімпійцям – квартири?

***

Святослав Дяконюк: Супермаркети і ринки у майбутньому перетворять на спортивні комплекси

***

Особливості і перспективи розвитку системи управління сферою фізичної культури і спорту

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.