У Лізі пляжного волейболу 2015 дівчата «наздоганяють чоловіків» (фото)

0

Пляжні волейбольні «баталії», які минулими роками здебільшого гостювали у туркомплексі «Аква-Плюс», цього року поки що «прописались» у Чернівцях.

150726-voley-plyazhniy-Chern-M-sportbuk.com (30)-Chekan-padinnya!

Чоловіки свої перші нагороди у рамках Ліги пляжного волейболу 2015 розіграли під час Петрівського ярмарку. Другий для чоловіків і перший для дівчат тури відбулися 25-26.07.15 на тому ж пляжному майданчику стадіону «Буковина». Місце для проведення змагань забезпечує міськспортуправління, а нагородну атрибутику цього разу організатори придбали за рахунок символічних стартових внесків, оскільки засновник Ліги пляжного волейболу – облцентр «Спорт для всіх» поки що не має фінансових можливостей брати на себе ці витрати, тож змушений обмежитися організаційною та інформаційною підтримкою.

У жіночій номінації за нагороди змагались 5 команд. За коловою системою. Переможницями стали Тетяна Ротар та Крістіна Колісник з педколеджу, які під назвою «ТР» обіграли «всуху» (2:0) інших претендентів на перше місце – «Дикі білки» (Тетяна Палагнюк, Анна Белецька) та «Міньйони» (Тетяна Комарова, Ліля Щербата). Доля другого місця вирішилась в очному двобої останніх. Матч «Міньйони» – «Дикі білки» виявився найбільш напруженим у стартовому турі – 1:2 (21:20, 20:21, 10:15).

Отож, «ДР» має в активі після першого туру 6 очок, «Дикі білки» – 4, «Міньйони» – 3. «Альбатрос» (Ірина Черновцан, Альміра Гостюк) та «Педколедж» (Віталіна Продан, Наталія Маренич) набрали 2 і 1 очко.

У чоловічій номінації у неділю, 26.07.15, змагались 7 команд. За підсумками групових «баталій» виявили трійку призерів, які за коловою системою визначили, кому якого ґатунку медалі дістануться.

Найбільш драматичним видався двобій «Квіточка» (Олег Чекан, Андрій Присакар) –

ЧТЕІ КНТЕУ (Сергій Нехаєв, Дмитро Тимовський). Новосельчани виграли першу партію (що можна було і очікувати, адже недарма Чекана «примітив» і суперлігівський львівський «Барком») і впевнено вели в рахунку у другій. 20:14 – одне очко до 2:0. Але… Представники ЧТЕІ КНТЕУ виявили волю до перемоги і вкупі з везінням наздогнали і виграли партію! (21:20). Але у третій партії «все стало на свої місця».

Третє місце посіла команда «Брікс» (Дмитро Миндреску, Валерій ?). У другому турі брали участь також «Поляна» (Ян Стрільчук, Павло Мазур), «Патріот» (Валентин Березовський, Сергій Гермак), «ТОП» (Олександр Гайдеєк, Тарас Балахтар) і «Топові» (Віталій Турік, Вадим Шкріль).

Фотогалерея буде доповнена.

Жінки

Ліга пляжного волейболу (дівчата) 25.07.15

***

Чоловіки

Ліга пляжного волейболу 26.07.15

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.