Двоє буковинців привезли 4 медалі з Євро-2015 з унібою (фото)

0

«Золото», «срібло» та дві «бронзи» привезли представники Буковини з чемпіонату Європи з універсального бою 2015 р. серед юніорів віком 18-20 років, який гостював в Іллічівську (Одеська обл.).

150706-uniboy-Euro-sportbuk.com (3)

У складі збірної України на Євро-2015 з унібою U-20 виступали буковинці Арсен Гешко та Анатолій Жураківський (тренери – Руслан Адамович, Іван Штефюк). В Іллічівську мав змагатися і найтитулованіший наш «унібоєць» Ігор Лучак, але, на жаль, він змушений був пропустити чемпіонат через трагедію в родині…

У класичній номінації фул-контакт Анатолій Жураківський тріумфував у категорії 70 кг (переміг у фіналі азербайджанця), а Арсен Гешко посів 2 місце у категорії 60 кг, поступившись, у свою чергу, у фіналі азербайджанцю.

У оайт-контакті Анатолій Жураківський (70 кг) та Арсен Гешко (60 кг) стали бронзовими призерами.

Приємно зазначити, що у загальнокомандному заліку Україна з буковинцями у складі виборола перше місце.

У звітному чемпіонаті Європи U-20 взяли участь 12 країн (Азербайджан, Болгарія, Угорщина, Латвія, Литва, Молдова, Румунія, Словаччина, Туреччина, Чехія, Естонія, Україна). Поляки та німці не доїхали на Євро через якісь проблеми на кордоні.

Буковинським героям підготуватися та виступити на Євро-2015 допомогла Чернівецька міська федерація рукопашного бою. А на місці вони отримали сюрпризну допомогу від суші-бару «З’їв би сам» (Микола Іванович Шандро був там присутній).

Буковинці на Євро-2015 з унібою

***

Перший майстер спорту з рукопашки виховав першого МС з унібою

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.