Фото: «Буковина» зірвала переможні плани резервістів «Динамо» (Київ)

1

У 22 турі першолігової першості України з футболу чернівецька «Буковина» 19.04.15 приймала вдома резервістів уславленого київського «Динамо».

150419-Bukovyna-Dynamo-2-B-sportbuk.com (2)

Гра була, загалом, рівною. Перевага в різні ігрові відрізки переходила від однієї до іншої команди.

Гості першими відкрили рахунок – завдяки достатньо «дивному» чи то курйозному голу: В’ячеслав Панфілов майже «парашутним» ударом головою метрів з 12-14 під доволі гострим кутом влучив практично у самісіньку дальню «дев’ятку». Чи збирався він бити по воротах, чи передачу хотів зробити, – складно сказати. Але траєкторія виявилась недосяжною для Богдана Когута.

Чернівчани відповіли не менш ефектним голом Андрія Власюка, який з лівої частини карної зони ударом ногою також влучив у дальній кут. Причому сталось це на останніх секундах доданої у першому таймі хвилини.

Після перерви обидві команди мали нагоди для взяття воріт, але скористатися ними не зуміли. І знову найбільш «гарячою» виявилась кінцівка. На 85 хв. Василь Палагнюк не реалізував вихід сам на сам (причому поруч був і Євген Ушкаков, якому можна було віддати гольовий пас). А вже у додані хвилини Олег Маїк міг знову вивести вперед гостей, пробивав з декількох метрів, але чернівчани дивом відбилися.

Нічия, звісно, гірше, ніж перемога, але ж краще, ніж поразка. Тож цей результат можна занести все ж до активу «Буковини». Як зазначив присутній на матчі начальник управління молоді та спорту ОДА Богдан Вітовський, підопічні Юрія Гія продемонстрували доволі непогану гру, тобто помітний ігровий прогрес, а отже є надія, що й надалі прогресуватиме і кількість вболівальників на трибунах, та й результати, сподіваємось, не забаряться.

Фотогалерея буде доповнена.

 

«Буковина» – «Динамо-2» (Київ) – 1:1

Голи: Андрій Власюк (45+1) – В’ячеслав Панфілов (41).

Порція 2:)

***

1 Comment
  1. ян says

    Добрый день,будут ли обещанные фото?
    С прошлой домашней игры обещали выложить и ничего не выложили.

Leave A Reply

Your email address will not be published.