Фото: Чемпіонат-2014 серед ДЮСШ виграли юні «спартаківці»

0

Фінальну частину чемпіонату області з баскетболу серед ДЮСШ виграли «спартаківські» вихованці Валентини Анісімової.

 

В атаці член збірної області Юрій Коржан ("Буревісник")
В атаці член збірної області Юрій Коржан (“Буревісник”)

На попередньому етапі команди спортшкіл змагалися у трьох підгрупах. У Глибоці, крім господарів зони, виступали представники Волоки Глибоцького району та чернівецький «Спартак-1», у Новоселиці, крім господарів, були гості з Кельменців та чернівецький «Буревісник», а в Чернівцях грали ДЮСШ-1 (Чернівці), «Спартак-2» (Чернівці), Заставна, Вижниця і Путила.

До фінальної частини пробилися чернівецькі команди «Спартак-1» (тренер – Валентина Анісімова), «Буревісник» (тренер – Юрій Барабанов) та «Спартак-2» (тренер – Дмитро Супрович). Останні вибороли путівку до фіналу у гострому суперництві з командою ДЮСШ-1.

У фінальних змаганнях, які відбулися з 30.10 по 2.11.14 у ФОК «Олімпія», сильнішими виявилися підопічні Валентини Анісімової, серед яких, до речі, є і гравець І ліги – Микита Базєлєв виступає у складі БК «Чернівці-Буковина-Starlife». На другому місці «Буревісник», на третьому – «Спартак-2».

У рамках баскетбольного свята у ФОК «Олімпія» відбулися також конкурси (за підтримки обласного відділення НОК України та обласного центру «Спорт для всіх») і нагородження переможців шкільної першості м. Чернівців, яку виграла гімназія №5.

У церемонії нагородження взяли участь голова обласної федерації баскетболу Микола Попадюк, начальник обласного управління молоді та спорту Богдан Вітовський, «головний спортсмен» міського управління освіти Володимир Цуркан та партнер федерації баскетболу Мирослав Саєвський.

 

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО


***

Фото: У матчі ВЮБЛ 2014/15 у Чернівцях «наїхали» на… протокол

***

Фото: Чернівчани розпочали сезон у баскетбольній І лізі 2014/15 з двох перемог

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.