ПЕРЕНОС! Ліга пляжного волейболу запрошує 8 червня розіграти уїк-енди на «Аква-Плюс»

0

У неділю, 8.06.14, на майданчиках туркомплексу «Аква-Плюс» стартує Ліга пляжного волейболу 2014, участі в якій можуть взяти всі охочі.

130818-Liga-plyazhniy-voley-Akva-K-Women-sportbuk.com (23)

У зв’язку з невтішними прогнозами щодо погоди старт Ліги пляжного волейболу, на жаль, переноситься. За прогнозами, наступні вихідні (14-15.06) теж будуть дощовими, тому попередньо плануємо провести перший тур з пляжного волейболу у суботу, 21 червня.

Стежте за додатковими повідомленнями на сайті!


Збір команд – на 10:00 у туркомплексі «Аква-Плюс». (с. Кам’яна Сторожинецького району).

Система розіграшу, як і торік, буде гнучкою. Кількість етапів (турів) залежатиме, передусім, від погодних умов. Команди (які складаються з двох осіб) можуть взяти участь у будь-якій кількості етапів, на кожному з яких розігруватимуться медалі та очки в загальний залік – залежно від кількості учасників: 1 місце – кількість команд + 1 очко, 2 місце – кількість команд – 1 очко і т.д. до останнього місця – 1 очко.

До фінальної частини увійдуть 6 кращих чоловічих і 4 кращі жіночі команди (пари).

За підсумками фінальних змагань будуть розіграні не лише традиційні нагороди, а й приємні презенти від туркомплексу «Аква-Плюс»: переможці серед чоловічих та жіночих команд отримають в подарунок уїк-енд (безкоштовне проживання і харчування на базі). Якими будуть додаткові презенти від «Аква-Плюс», як зазначив власник туркомплексу і депутат обласної ради Георгій Козьма, залежатиме від того, наскільки масовими і цікавими (в т.ч. для преси) будуть поточні тури.

До слова, у цьогорічній жіночій лізі пляжного волейболу можуть брати участь і команди з інших областей, які на турах в «Аква-Плюс» забезпечуються безкоштовним проживанням (1 доба).

Особливістю порівняно з минулим сезоном є і те, що на кожен тур встановлені символічний стартовий внесок від команд.

Довідки: (099) 225-52-40 (Іван Васкан), (050) 841-61-33 (Георгій Мазурашу), <sportbuk@gmail.com>.

Організатор: обласний центр «Спорт для всіх» (SportBuk.com).

***

Фото: У Лізі пляжного волейболу перемагають не лише фаворити

***

Відео: «Спорт-тайм» від 5.08.13 («Буковина» на виїзді, відкриття футбольного майданчика, оздоровчий біг і цигун, Школа плавання, Ліга пляжного волейболу)

***

Відео: Ліга пляжного волейболу 2013 (2, 3, 4 тури)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.