Кубковий фінал «Динамо» – «Шахтар», призи, красуні, вишиванки (фото, відео)

0

Футбольне свято і свято вишиванки «переплелися» під час перегляду фіналу Кубку України з футболу «Динамо» – «Шахтар» 15.05.14.

 

Одним з найулюбленіших місць колективних переглядів спортивних і, зокрема, футбольних трансляцій у Чернівцях, як відомо, є паб «Наше пиво» (в народі ще називають «Баварією»). Такі супер події, як зустріч київського «Динамо» і донецького «Шахтаря» у кубковому фіналі, тут, зазвичай, супроводжуються приємними сюрпризами для присутніх. Цього разу вони розпочалися ще до початку матчу – з нагоди популярного нині Свята вишиванки, «Наше пиво» презентувало картки на знижку всім відвідувачам, які завітали у вишиванках. Крім цього, щедро віддалося і учасникам конкурсу футбольних прогнозів, жартівливих змагань з швидкісного випивання пива через соломку, найгучнішого вболівання тощо. Загалом, приємні презенти отримали понад 100 присутніх, серед яких, звісно, було і чимало красунь, в т.ч. у вишиванках.

Щодо прогнозів, як виявилось, дуже складним для футбольних провидців виявився перший тайм, рахунок якого зміг вгадати лише один вболівальник. Підсумкових 2:1 на користь «Динамо» передбачили зо 3 десятка присутніх, серед яких і колишній капітан «Буковини» Сергій Гамаль, форвард ФК «Зарінок» (Тисовець) Василь Луцик, декілька гравців «Дрім-Тім» і т.д. Значна частина вірно відповіла і на запитання щодо наявності в суддівській бригаді представника Буковини (у звітному фіналі одним з додаткових арбітрів за воротами був наш земляк Юрій Мосейчук).

Окремими презентами заклад віддячив за присутність на футбольному святі кіцманському вихованцю школи «Динамо» (Київ) Олександру Маковійчуку та майстрові спорту з волейболу Володимиру Комарову.

Знайшли чим втішити і діток, які, поки батьки насолоджувались футбольним дійством, віддали перевагу перегляду улюблених мультфільмів в окремому залі.
Чергова порція сюрпризів очікується в «Баварії» під час фіналу Ліги чемпіонів 24.05.14.

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.