Футбол: На Буковині провели турнір пам’яті «Небесної сотні» (фото)

0

Перший на Буковині відритий турнір з футболу пам’яті «Небесної сотні» відбувся у неділю, 13.04.14, в с. Магала Новоселицького району.

 140413-futbol-Magala-V-sportbuk.com

Цікаво, що організували і провели ці змагання румуномовні села.

Пропонуємо до вашої уваги інформацію про турнір від Андрія Романцова (ІА «Новоселиччина»):

Сьогодні у Магалі Новоселицького району пройшов відкритий турнір з футболу, присвячений пам’яті “Небесної сотні”. Турнір був організований спортивною громадою села (лідер Григорій Асканій) за підтримки сільського голови О. Нандриш, РФОК “Колос” та районної федерації футболу.

Зустрічалися чотири команди, які представляли два райони: Динівці, Магала-Остриця (Новоселицький р-н) та  сіл Остриця і Велика Буда (Герцаївській район). Гості з-за Пруту були представлені досить потужно (в їхньому складі було принаймні 8 гравців, які набували досвід у Чернівецьких клубах) – командами, які вважаються кращими у районі. Тож результат був не дуже приємним для господарів: Динівці поступились 0:1, Магала – 0:2. Тож за третє місце змагались земляки. У динівчан не витримали, мабуть, нерви, тож за 8 хв. до кінця напруженої гри їм зарахували поразку за неспортивну поведінку. Герцаївські команди теж боролись за пермогу до останнього, тож ігровий час завершився з рахунком 1:1. По пенальті воротар Великої Буди (визнаний кращим в грі) Юрій Сапунару виявився кращим і в підсумку здобув перехідний кубок своїй команді. Також кращими визнані Раду Стоян (захисник, Динівці), Іван Бойчук (нападник, Мамалига), Вадим Боднарюк (гравець, Остриця).

Фото можна переглянути тут:

***

Футбол: Мглинець вирішив долю «Кубку чотирьох» Новоселицького району

***

Футбол: Чемпіонат Новоселицького району виграла збірна Магали і Остриці

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.