Фото: Чемпіонат України з бодібілдингу і бодіфітнесу WABBA 2013 р. в Чернівцях

4

Уперше Чернівці приймали Відкритий Чемпіонат України з бодібілдингу, бодіфітнесу та модельного фітнесу WABBA.

Звітні національні змагання провели 10.11.33 у Палаці «Юність Буковини» Українська федерація

Відомі буковинські спортсмени і справжні поціновувачі жіночої краси Сергій Опольський (баскетбол) та Олександр Скорейко (волейбол) з переможницею з модельного фітнесу Наталею Касперською (Київ).
Відомі буковинські спортсмени і справжні поціновувачі жіночої краси Сергій Опольський (баскетбол) та Олександр Скорейко (волейбол) з переможницею з модельного фітнесу Наталею Касперською (Київ).

бодібілдингу/WABBA України (президент – Святослав Шеремета) та місцевий осередок федерації, який очолює відомий бодібілдер Вадим Комарницький.

Партнерами турніру виступили, зокрема, ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», спортивно-оздоровчий клуб «VIP Gym» (вул. Головна, 119), спортивно-оздоровчий комплекс «Імперія» (вул. Південно-Кільцева, 7а, Парковий проїзд).

На жаль, глядачів було не дуже багато. Але серед чоловічої частини публіки, яка переважала, найбільший інтерес, звісно, викликали жіночі номінації – бодіфітнес та модельний фітнес.

У бодіфітнесі перемогу святкувала чернівчанка Марина Антохі, яка, до речі, цього року виграла і Кубок України в цій номінації.

У модельному фітнесі глядацькі та суддівські симпатії зійшлися – перше місце прогнозовано здобула киянка Наталя Касперська.

Серед учасників абсолютної категорії в бодібілдингу визначили і володаря спеціального призу «Глядацьких симпатій» – за підтримкою публіки. Він дістався Михайлові Тарабріну вз Севастополя. Окремий презент від спортивно-оздоровчого клубу «VIP Gym» розіграли і в конкурсі з бодібілдингу серед глядачів. Місячний абонемент в клуб вручив керівник «VIP Gym» – чемпіон Чернівців, срібний призер Чемпіонату України з богатирського багатоборства Андрій Бурштин.

У церемонії нагородження взяли участь, зокрема, почесні гості Олексій Каспрук, Микола Салагор (ВО «Батьківщина»), Віталій Мельничук (ВО «Свобода»), керівник спортивно-оздоровчого клубу «VIP Gym» Андрій Бурштин, головний суддя, президент Української федерації бодібілдингу/WABBA України Святослав Шеремета, президент обласного осередку УФББ/WABBA України Вадим Комарницький.

Ведучим свята був голова Оргкомітету Володимир Ільницький (Чернівці).

Результати будуть доповнені.

Бодібілдинг (чоловіки)

1. №8 Мар’ян ?Гронзик

2. 19 Сергій Бурденюк

3. 7 Олександр Кузнецов

Бодіфітнес

1. 24 Марина Антохі (Чернівці)

2. 10 Наталя Рошецька

3. 12 Наталя Жук

Абсолютна категорія (чоловіки, бодібілдинг)

1. 25 Сергій Павлишин (Київ, чемпіон України)

2. 15 Андрій Батьков (Київ, чемпіон України)

3. 13 Михайло Тарабрін (Севастополь, чемпіон України)

***

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Фото: Феєричне відродження змагань «Золотий Бук» (бодібілдинг, бікіні, пол-денс)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.