Таеквон-До: У Чернівцях тренуватиме наставник збірної України

0

Отримати уроки майстерності від наставника збірної України з Таеквон-До тепер реально і у Чернівцях, куди національною федерацією відряджений заслужений тренер України Олег Соловей.

Міжнародний інструктор Олег Соловей (5 дан) проводитиме 2-3 лютого 2013 року у Чернівцях семінар, організований Всеукраїнським союзом Таеквон-До для учнів та тренерів Чернівецького обласного осередку ВСТ. Як повідомив голова осередку Сергій Дудчак, всі бажаючі зможуть безкоштовно спостерігати за семінаром:

«У програмі семінару: базова техніка (туль) та техніка спортивного спарингу.

Після семінару відбудеться атестація, на якій найпідготовленіші спортсмени Буковини матимуть змогу продемонструвати результати своїх фізичних та духовних тренувань на іспиті з Таеквон-До, який буде прийматись за правилами Міжнародної Федерації Таеквон-До. Учні, які виконають прогараму атестації та підтвердять рівень майстерності у Таеквон-До, отримають наступне звання (куп, дан).

Крім цього, у дводенній програмі віце-президента Всеукраїнського Союзу Таеквон-До зі спортивно-методичної діяльності Солов’я О.Я. заплановано ознайомлення з організацією роботи Чернівецького обласного осередку по виконанню статутних завдань організації, обмін передовим досвідом та надання практичної допомоги в діяльності місцевого осередку».

Адреса проведення семінару: м. Чернівці, вул. Комарова, 9-б. Контактний телефон: +38 066 078 09 21.

Додаткову інформацію про запланований семінар розміщено на офіційному веб-сайті Чернівецького обласного осередку ГО «ВСТ»: taekwon-do.cv.ua

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.