Фото: «Веселі старти» у ЗОШ №1 (м. Чернівці)

0

16.03.12 телевізійний виїзний проект «Веселі старти», організований обласним центром ФЗН «Спорт для всіх» та спортклубом «Гешко» (за медіа-підтримки телеканалу «Чернівці» та SportBuk.com), гостював у чернівецькій ЗОШ №1.

 

Цього разу почесними гостями були хокеїсти – власник «Льодового майданчика» і екс-капітан чернівецької хокейної команди Павло Польовий, гравець «Чернівецьких пінгвінів» Дмитро Левченко та Дмитро Юшков, який минулого року виступав за «пінгвінів», а цей сезон провів у складі київського «Сокола»!

Гості принесли з собою деякий хокейний інвентар, завдяки чому заключну естафету перетворили на хокейну. Що цікаво, з ініціативи Павла Польового, вони з Левченком і Юшковим долучилися до хокейної естафети, розподілившись по різних командах. Цю естафету і «Веселі старти», загалом, виграли представники 5-Б класу. Друге місце посіли 4-класники, третє – 5-А клас.

Усім призерам вручили медалі від обласного центру ФЗН «Спорт для всіх». Після фотосесії з почесними гостями, як і очікувалось, дітки «атакували» Дмитра Юшкова, який не залишив без автографа жодного бажаючого.

А увінчалось спортивне свято… баскетбольним матчем за участю почесних гостей. Після чого Павло Польовий зазначив: «Ми отримали море задоволення. Як від «Веселих стартів», в яких діти змагалися дуже азартно і з гарним настроєм. Так і від імпровізованого баскетбольного матчу. Ми самі ініціювали баскетбол, пограли з учнями першої школи і отримали великий заряд позитиву! Сподіваюсь, дітям теж сподобався цей комплексний захід. І вірю, що, принаймні, частина з учасників «Веселих стартів», в т.ч. під впливом подібних заходів, долучаться до спортивних секцій! Якщо й не всі стануть спортивними зірками, то, як мінімум, здоровішими! Чекаємо всіх очохочих і в хокейній секції на «Льодовому майданчику», набір до якої триває постійно».

Учасники «Веселих стартів» отримали запрошення на недільний вирішальний матч РХЛ, в якому «Чернівецькі пінгвіни» зіграють за перше місце з «Гайдамаками» (Вінниця). Школярі, які завітають на цей матч організовано, класами, отримають після матчу можливість безкоштовно покататися на ковзанах у «Льодовому майданчику»!

Початок матчу – 18.03.12 об 11:00.

 

 

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Хокейна естафета діткам сподобалась

Leave A Reply

Your email address will not be published.