У Кіцмані відібрали 5 потенційних учасниць «Міс Україна»

1

Прем’єрний виїзний відбір потенційних буковинських учасниць конкурсу «Міс Україна» відбувся у вівторок, 28.02.12, у м. Кіцмані.

На модельний кастинг до районного будинку культури завітали 12 красунь з Кіцманщини та інших регіонів. Дівчат оцінювало міні-журі, до складу якого увійшли президент Національного комітету «Міс Україна-Захід» Ольга Добрянська, віце-чемпіон Європи з бігу на 3000 м Микола Лабовський, директор обласного центру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу та представниці двох модельних агентств («Ольга») – Олена Биченко, «Шоу-тайм» – Ліна Ільницька).

Після непростих «дебатів» члени журі вирішили дати шанс поборотися за путівку на «Міс Україна» під час конкурсу «Міс Західна Україна – Буковина Open 2012», який відбудеться 17 березня у Центрі розваг «Панорама-Чернівці», п’ятьом красуням. Відповідні запрошення отримали Наталка Худик, Анна Стасюк, Анна Букурова, Неля Кішкан та Анастасія Спас.

Народна артистка України Ольга Добрянська відзначила чарівність всіх учасниць і зазначила, що якщо такого ж рівня дівчата завітають на кастинги в інших районах області, цього разу можна буде відібрати, можливо, «найсильнішу» за всі роки представницю Буковини на «Міс Україна».

Виїзні «телевізійні» кастинги ініціював портал SportBuk.com, який вважає, що навіть конкурси краси, при всій суб’єктивності оцінювання красунь, мають відбуватися у чесній «спортивній» боротьбі. Цю ініціативу підтримали Національний комітет «Міс Україна-Захід», «МБ» та телеканал «Чернівці», які спільно «полюють» на потенційних учасниць «Міс Україна».

Наступний відбір красунь відбудеться 1 березня о 17:00 у Чернівцях (Будинок офіцерів, Театральна площа, 6, 2-й поверх, 28 офіс). Довідки за e-mail: <misbukovyna@gmail.com>.

Відео телеканалу «Чернівці» (надане для розміщення на SportBuk.com)

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Неля Кішкан, Наталя Худик, Анна Букурова, Анна Стасюк, Анастасія Спас

Leave A Reply

Your email address will not be published.