Рукопашний бій: Чернівчани знову виграли командний Кубок України!

2

Удруге поспіль тріумфом представників Буковини увінчався командний Кубок України з рукопашного бою. У фіналі-2011 буковинці перемогли команду Вінницької області. А «бронза» дісталася другій команді Чернівецької області!

 

Цьогорічний Кубок України завершився 18.12.11 у Києві. Перед від’їздом на звітні змагання президент міської федерації рукопашного бою Руслан Адамович зізнався, що дуже хвилюється за своїх підопічних: «Дуже хочеться зберегти титул володаря Кубку України. Але суперники сильні, тож зробити це буде непросто. Хоча у нас і лідери додали в майстерності, і найближчі резерви стрімко прогресують, тож мрію, аби колись у фіналі зустрілися дві чернівецькі команди».

Хвилювання Адамовича виявилося «зайвим». Чернівецькі команди виступали дуже впевнено і були близькими до омміряної зустрічі у фіналі. Цього разу друга команда поступилася у півфіналі. Натомість перший склад збірної Буковини у вирішальному двобої не залишив жодних шансів представників Вінницької області.

У фіналі-2010, нагадаємо, буковинці взяли гору над представниками Донецької області.

Як повідомив інструктор клубу «Сайгон» Олександр Крецький, у золотому складі виступали срібний призер Чемпіонату Європи-2010 і володар «золота» (фул-контакт) та «срібла» (лайт-контакт) на Євро-2011 Тарас Мандрик (студент факультету фізичного виховання та здоров’я людини ЧНУ), срібний призер Євро-2010 Олег Мандрик (випускник фізичного факультету ЧНУ), бронзовий призер Євро-2011 Іван Бойчук (студент факультету фізичного виховання та здоров’я людини ЧНУ), Іван Зварич (Буковинська державна фінансова академія), абсолютний чемпіон Європи-2011 Ростислав Мокрій (охоронне агентство «Сайгон»), Дмитро Лазаренко (Одеська юридична академія,) та Юрій Озорович (охоронне агентство «Сайгон»).

У другій команді, яка виборола «бронзу», виступали: Олександр Гіщук (60 кг), Ігор Лютак (65 кг), Валентин Гнатюк (70 кг), Павло Мельник (75 кг), Сергій Раков (80 кг), Михайло Головач (85 кг), Іван Гостюк (+85 кг).

Збірну області готували тренери міської федерації рукопашного бою Руслан Адамович, Іван Штефюк та Андрій Гав’юк.

У рамках Кубку України відбулася ще одна приємна подія – Ростиславу Мокрію та Тарасу Мандрику вручили посвідчення майстрів спорту України міжнародного класу. Їх, а також Івана Зварича, який не виступав на Євро-2011 через травму, включено до основного складу збірної України.

***

Фото: Кращих буковинських рукопашників нагородили у міській раді

Після прийому в міській раді 18.05.11. Фото: Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.