Фото: Кращих буковинських рукопашників нагородили у міській раді

1

У середу, 18.03.11, у Чернівецькій міській раді відзначили кращих вихованців місцевої школи рукопашного бою, які останнім часом входять до числа лідерів в Україні в цьому виді спорту.

Зокрема, минулого року наша команда сенсаційно виборола Кубок України, здолавши у фіналі донеччан. До переможного складу тоді увійшли представників клубу «Сайгон» (що функціонує при однойменному охоронному агентстві) – срібні призери Чемпіонату Європи-2010 Тарас Мандрик та Олег Мандрик, а також Іван Бойчук, Іван Зварич, Дмитро Лазаренко ( «сайгонівців» тренують Іван Штефюк та Андрій Гав’юк) та Сергій Меленко з клубу «Гетьман» (тренер – Руслан Адамович). А днями представники обласної федерації рукопашного бою вибороли по дві золоті, срібні та бронзові нагороди на Чемпіонаті України в Дніпропетровську. Саме на останніх національних змаганнях для героїв минулорічного Кубку України передали значки та посвідчення майстра спорту України, які урочисто вручив секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. До майстрівських атрибутів Віталій Михайлович додав і невелички грошові винагороди, які дісталися і наставників наших тріумфаторів.

Віталій Михайлішин подякував хлопцям за щоденну виснажливу працю на тренуваннях та самовідданість на змаганнях, де здобувається слава для міста і області. І побажав нових успіхів – аби кожен підкорив висоти, до яких прагне у спорті. Перший віце-президент обласної федерації рукопашного бою Руслан Адамович, у свою чергу, запевнив, що федерація й надалі роботиме все можливе для примноження спортивної слави Чернівців, а також сприятиме дотриманню правопорядку в місті.

Начальник міськспортуправління Святослав Дяконюк повідомив, що обласній федерації рукопашного бою надали приміщення в центральній частині міста для проведення навчально-тренувального процесу.

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Слайд-шоу

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.