Фото: Майстер-клас «RED FOXES» у чернівецькій школі

1

Олімпійська група підтримки «RED FOXES», яка вперше завітала до Чернівців – на прем’єрний в нашому місті Кубок України з боксу, встигла до боксерського дійства провести 26.10.2010 р. майстер-клас у ЗОШ №27, де базується краща місцева група підтримки «Максимум».

Нагадаємо, що до Чернівців чарівні дівчата з «RED FOXES» приїхали на запрошення депутата Чернівецької міської ради Валерія Чинуша та патронованого ним спортклубу «Гешко», з чиєї «легкої руки» олімпійська група підтримки цього року прикрасила собою «спортивний» ефір на «Шустер life».

За декілька годин до виступу на Кубку України «червоні лисички» дали майстер-клас у 27 школі, на базі якої створена краща на сьогодні буковинська група підтримки «Максимум» на чолі з Інною Правдич та Христиною Марчук. На майстер-клас завітала і дружина лідера чернівецької баскетбольної команди «Стріба» Антона Рожкова – Оксана, яка у недалекому минулому була черлідером групи підтримки суперлігівського «Азовмашу» (Маріуполь).

Спершу зіркові киянки продемонстрували один з номерів з багатого арсеналу «RED FOXES», після чого «граючий тренер» олімпійської групи підтримки Любов Щербина попросила чернівчанок показати якийсь свій номер. Любов високо оцінила рівень підготовки дівчат з «Максимуму» і спрогнозувала їм успішне майбутнє у черліденгу: «Головний секрет успіху – багато працювати, виступати з позитивним настроєм і пам’ятати, що ми створюємо видовище для людей».

Інна Правдич, у свою чергу, в інтерв’ю телеканалу «Чернівці» зізналася, що це неймовірна подія в історії групи «Максимум»: «Те, що до нас завітали дівчата з «RED FOXES» – просто фантастика! Ми бачили їх по телевізору, на сайтах – це професіонали з великої літери. Ми не так давно займаємось в напрямку груп підтримки, адже у нас студія сучасно-спортивного танцю. Але це нам подобається. І за цей короткий проміжок часу ми вже маємо певні успіхи. Виступали ми і на матчах волейбольної Суперліги за участю «Будівельника», і на інших спортивних заходах. Наразі нас називають групою підтримки баскетбольної команди вищої ліги «Стріба». І ми від душі підтримуємо цю команду і своїми виступами, і як вболівальниці. Впевнена, що майстер-клас від «RED FOXES» дасть новий поштовх розвитку «Максимуму» саме як група підтримки. І сподіваюся, що ми виявимося здібним ученицями і в майбутньому доростемо до такого рівня, щоби скласти конкуренцію «RED FOXES» (сміється – авт.). Принаймні, до цього ми будемо прагнути!»

Познайомившись ближче, поспілкувавшись, дівчата перейшли до наступного етапу «співпраці» – під керівництвом Любові Щербини «RED FOXES» і «Максимум» за короткий час фактично поставили спільний номер. Із зіркового складу «RED FOXES» у Чернівцях виступали Дар’я Бомок, Олена Яковенко, Катерина Лиманська, Анна Гапій і Наталка Кім.

На прощання дівчата з «Максимуму» презентували зірковим гостям симпатичні м’які іграшки в формі квіточок. А взамін отримали гарні проспекти «RED FOXES» і, звісно, зіркові автографи та фото на пам’ять.

Фото: Легка еротика від «RED FOXES» на Кубку України з боксу в Чернівцях

Фото: Георгій Мазурашу

no images were found

***

«RED FOXES» проводить майстер-клас у ЗОШ №27 (Чернівці). Фото: Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.