СК «Гешко» вітає з Днем фізкультури і спорту

0

Напередодні професійного свята спортивний клуб «Гешко» адресував вітальні слова спортсменам, тренерам, викладачам фізвиховання та всім працівникам сфери фізичної культури і спорту.

Шановні «ковалі» престижу держави і здоров’я нації!

Прийміть щирі вітання з Днем фізкультури і спорту! Це свято сильних тілом і духом людей, які не лише примножують славу рідного краю і нашої молодої Української держави, а й роблять вагомий внесок у виховання та утвердження в свідомості підростаючого покоління принципів здорового способу життя. Це стратегічно важливі речі для оздоровлення нації та успішного майбутнього України!

Сфера фізичної культури і спорту, як і інші галузі, зараз переживає у нас не найкращі часи. Але можна не сумніватися, що невтомна праця тренерів, педагогів і організаторів фізкультурно-спортивної діяльності, помножена на мужність, терпіння, самовідданість і волю до перемоги наших кращих спортсменів допоможуть не лише подолати кризові часи, а й вийти на якісно новий рівень розвитку галузі!

Здоров’я вам, натхнення і попутнього вітру на шляху до нових успіхів та яскравих перемог на славу Буковини і України!

З повагою,

Голова Правління СК «Гешко»,

депутат Чернівецької міської ради Валерій Чинуш

Почесний президент СК «Гешко»,

депутат Чернівецької міської ради Іван Гешко

P. S. До Дня фізкультури і спорту СК «Гешко» організував спільно з телеканалом «Чернівці», нашим порталом та розважальним комплексом «Панорама-Чернівці» турнір з боулінгу серед відомих буковинських спортсменів.

Leave A Reply

Your email address will not be published.