На Сокирянщині відкрили нову спортивну школу

0

В одному з найбільших сіл Сокирянського району – Романківцях, відкрито довгоочікувану дитячо-юнацьку спортивну школу, в якій створені сучасні та комфортні умови для занять учнівської молоді фізкультурою і спортом.

На святі зібралися учні Романковецької гімназії, дошкільнята, мешканці та гості села. За традицією, нове приміщення спортивної школи освятив благочинний отець Нестор. З вітальним словом до присутніх звернувся голова облдержадміністрації Михайло Папієв, який змінив свій робочий графік для того, щоб особисто побувати на відкритті сучасного спортивного об’єкту. Керівник виконавчої влади краю нагородив керівників підрядних організацій, що долучилися до будівництва школи, та директора закладу Почесними грамотами облдержадміністрації. Михайло Папієв наголосив, що обласна державна адміністрація всіляко сприятиме в будівництві другої черги школи. Вихованці школи продемонстрували присутнім свої уміння з боротьби дзюдо, відбулися показові ігри з футболу та волейболу.

Голова Сокирянської райдержадміністрації Василь Козак відзначив Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради та подяками майстрів, робітників, інженерно-технічний склад, колективи установ села, які долучилися до будівництва та впорядкування об’єкту, запевнив, що районна влада і надалі буде забезпечувати реальними справами підтримку молоді. Він побажав всім міцного здоров’я, добра, краси тіла і бадьорості духу, вдалих стартів та нових, упевнених перемог не тільки на спортивних аренах, а й у повсякденному житті. Як повідомили у секторі з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату Сокирянської райдержадміністрації, по закінченні урочистостей відбувся святковий концерт за участю учнів Романковецької гімназії.

oda.cv.ua


Leave A Reply

Your email address will not be published.