Фото: Сенсація у півфіналі Буковинської жіночої волейбольної ліги

1

Сенсаційним виявився півфінал прем’єрної Буковинської жіночої волейбольної ліги – на цій стадії юна команда обласної ДЮСШ вибила з боротьби за «золото» одного з фаворитів змагань.

 

Звітні змагання проводять обласним центром «Спорт для всіх» з ініціативи викладача ЧНУ Івана Васкана.

У перший півфінальний поєдинок завершився прогнозованою перемогою представниць ЧТЕІ КНТЕУ (тренер – Сергій Гринько) над умовно другою командою обласної ДЮСШ (Наталя Квітковська).

А ось друга півфінальна гра зі старту отримала сенсаційний присмак. У першій партії команда ОДЮСШ-1 (тренер – Людмила Накоскіна) доволі неочікувано у драматичній боротьбі «на більше-менше» дотиснула збірну Чернівецького національного університету (тренер – Іван Васкан) – 29:27. Схоже, такий початок настільки вибив з колії студенток ЧНУ, що другу партію вони програли просто розгромно. А в третій, ведучи в рахунку, не змогли підтримати переможний темп і, в підсумку, поступились з «сухим» рахунком. Присутні фахівці зазначили, що програла команда ЧНУ «на подачах», які, як зауважила й сама Людмила Накоскіна, у її підопічних, як кажуть, «пішли».

Отож, студентки ЧНУ зіграють «лише» за «бронзу». А ОДЮСШ-1 зіграє у фіналі з ЧТЕІ КНТЕУ, у складі якого, щоправда, теж чимало вихованок Людмили Накоскіної.

Утім, є обставини, які здатні навіть сенсаційні результати відсовувати на другий план. У даному разі йдеться про знаменну подію в житті тренера команди ЧНУ і ініціатора цих змагань Івана Васкана, якому напередодні дружина народила донечку. З цим волейбольна громада щиросердно вітає родину Васканів. І бажає, аби і новонароджена красуня, і старший синочок росли здоровими і щасливими на радість батькам!!!

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

5.03.13. Буковинська волейбольна ліга. ЧНУ – ОДЮСШ (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.