Ветеран Громик виграв лижні змагання у Броварах

1

Подвійний успіх відсвяткував на відкритих змаганнях з лижного спорту в Броварах київської області чернівецький ветеран Олександр Громик.

 

Першого дня змагань буковинський майстер спорту СРСР з марафонського бігу виграв лижну гонку на 10 км«класичним ходом», подолавши дистанцію за 59 хв. 45 сек. Другий результат у віковій групі +70 років показав організатор змагань – майстер спорту СРСР з лижного спорту 73-річний Володимир Зотов (1 год. 2 хв.).

Другого дня Олександр Громик показав кращий результат у своїй віковій групі і на 5-кілометрівці «коньковим ходом» – 22 хв. 05 сек. Другим знову був Зотов – 25 хв. 40 сек.

Як зазначив Олександр Громик, за перемоги на обох дистанціях мали дати якийсь цінний подарунок: «Про це повідомили перед змаганнями. Але після фінішу я пішов до знайомого Василя Бортника, який живе в тих краях, дивитися біатлон. А потім мені сказали, що на нагородженні я чомусь не фігурував як переможець на двох дистанціях – другого дня першим оголосили Зотова. Як так сталося, складно сказати. Але це не головне, бо ж я поїхав туди, передусім, взяти участь у змаганнях, підтримати пропаганду здорового пособу життя. А не заради якогось там призу».

Нагадаємо, що наш невтомний ветеран веде на громадських засадах лижну групу здоров’я в парку ім. Т. Шевченка у Чернівцях. За довідками можна звертатися безпосередньо до Олександра Дмитровича (тел. 52-16-59 і 095 825-92-61)

***

Олександр Громик. Фото: "Молодий буковинець"

 

 

 

 

 

 

 

 

Прокат лиж, прокат лиж Чернівці, лижі Чернівці, лижна база, лижна база Чернівці, лижна база Цецино, лижні гонки фото, лижний спорт фото, лижі Чернівці фото, чемпіонат з лижних гонок, лижний спорт Чернівці, лижний спорт Буковина, лижні гонки Чернівці, лижні гонки Буковина, новини спорту, спорт новини, новини буковинського спорту, новини спорт Буковина, новини чернівецького спорту, новини спорт Чернівці, Буковинський спортивний портал sportbuk.com, буковинський спорт Мазурашу, спорт Чернівці Мазурашу, буковинський спорт sportbuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.