Початок Суперліги-2021: «Волока», «Брусниця», «Чагор» та «Довбуш» перемагають своїх опонентів

0

 Відбувся  довгоочікуваний старт Чемпіонату Чернівецької області з футболу сезону 2021 року. Інформує прес-служба АФЧО (ffbuk). 

Чинний чемпіон області – УСК«Довбуш»  розпочав цей рік раніше за інших, оскільки вже зіграв ряд матчів у Чемпіонаті України серед аматорів. Тому наразі хороша форма команди і перемога у стартовому турі Суперліги-2021 нікого.

«Фазенда» – «Довбуш» – 1:4

У першому таймі глядачі побачили лише один забитий «Довбушем» гол, то друга половина гри вийшла значно цікавішою. Не зважаючи на заміни, гравці «Фазенди» не змогли протидіяти супернику і пропустили ще тричі, натомість наприкінці гри все ж таки змогли забити гол престижу. Остаточний результат – виїзна перемога «Довбуша» 1:4.

«Чагор» – «Глибока» – 1:0

У центральному матчі туру зустрілися «бронзовий» призер торішнього чемпіонату «Чагор» та «Глибока», що посіла четверту сходинку в сезоні-2020. У цьому протистоянні вже звикли до перемог господарів, і даний поєдинок не став виключенням. «Чагор» мінімально переміг з рахунком 1:0 і довів, що боротиметься за найвищі нагороди й цього року.

«Брусниця» – «Магістраль» – 3:0

Дебютант Суперліги – «Брусниця» – впевнено і солідно перемогла на своєму полі іншого дебютанта – найсильнішу команду торішньої Першої Ліги михайлівську «Магістраль». Рахунок гри – 3:0 на користь «Брусниці», показує амбіції нової команди.

«RADENT» – «Волока» – 1:3

Повернулися до обласної Суперліги чернівецький «RADENT» і ФК «Волока». В обох команд – нові склади та інші завдання, а у стартовому турі сезону перемогу на виїзді з рахунком 1:3 здобула «Волока». Тут варто зазначити, що «RADENT» тільки награють склад, тому найцікавіше для цієї команди, впевнений, ще попереду.

*ФК «Кам’янка» у першому турі відпочивала

Leave A Reply

Your email address will not be published.