«Буковина» перемагає «Ниву»

0

14 квітня відбувся матч 17 туру Другої ліги в якому чернівецька «Буковина» вдома приймала вінницьку «Ниву».

«Буковина» могла відкрити рахунок на 4 хвилині. Василь Палагнюк завдав прямого удару зі штрафного, але голкіпер гостів перевів м’яч на кутовий. Практично весь перший тайм пройшов під контролем «Буковини». Хоча «жовто-чорні» і не створювали багато моментів, але цілком успішно контролювали м’яч та намагались «зламати» захист вінничан. Можна згадати розіграш штрафного, який завершився ударом Орната та сольний прохід Калайтана на 40 хвилині. Але як не старались футболісти, перший тайм голів не приніс.
Друга половина зустрічі розпочалась досить цікаво. Вже на 2 хвилині другого тайму сильний «постріл» завдав Боровець, але голкіпер вінничан знову врятував свій колектив. «Буковина» продовжувала контролювала м’яч, а «Нива» шукала можливості для швидких контратак. Оборону гостей все ж вдалось «зламати» на 85 хвилині. Чергова комбінація «жовто-чорних» завершилась точним ударом Палагнюка – 1:0. Гості відповіли на 89 хвилині  –Гемега пробив із гострого кута, але на щастя м’яч пролетів неподалік від стійки. «Буковина» перемагає з рахунком 1:0 та здобуває три очки у напруженому домашньому матчі. Нагадуємо, що чернівецька команда вийшла у чемпіонаті на шосте місце.

 

«Буковина» – «Нива» (1:0)

«Буковина»: Пономаренко, Рябий, Дмитрієв, Орловський (К), Гакман, Боровець (Еногела, 63), Клочан, Орнат (Козлов, 73), Хучбаров (Карповський, 90+1), Калайтан (Сивка, 78), Палагнюк (Беслюбняк, 90+5).

Запасний: Пилипчук.

Головний тренер: Євген Коваленко.

«Нива»: Гурідов, Хохлов, Попов, Борячук, Сербул, Маляренко (Гемега, 88), Петрук (Зеленевич, 46), Калітов, Кучер (Браславський, 66), Георгієв, Загорулько (Білик, 88).

Запасні: Карабін, Подкуйко, Федорук.

Гол: Палагнюк, 85.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.