«Епіцентр» – срібний призер аматорського чемпіонату України.

0

Команда «Епіцентр» (Дунаївці), за яку виступають буковинські футболісти, є дебютантом всеукраїнських змагань і вихід до фіналу є результатом плідної праці всього колективу клубу з Дунаївців. «Вікторія» – це чемпіон України та срібний призер. Клуб має хорошу репутацію і є досить потужним проєктом, який з року в рік демонструє стабільний розвиток та високі досягнення. Підтвердженням цього є участь у фіналі Кубка України поточного сезону. Тому матч обіцяв бути цікавим.

Якщо коротко, це було щось. Адже не в кожному матчі свисток арбітра після основного і додаткового часу фіксує нічию з рахунком – 4:4.Справа дійшла до серії післяматчевих пенальті в якій досвідчений воротар Вікторії Зарубін дав фору одноклубникам, парирувавши два удари суперників. Гравцям «Вікторії» щастило трішки більше. Вирішальний 11-метровий реалізував Ігор Чередниченко – 1:3. 

Чемпіон сезону 2017/2018 став ще й чемпіоном 2019/2020. А «Епіцентр» здобув заслужене “срібло” та вже готується до виступів у другій лізі чемпіонату України.

Leave A Reply

Your email address will not be published.