«Буковини» мінімально переграє «Поділля»

Суперником чернівецької «Буковини» у 19-му турі була команда «Поділля» (Хмельницький).

0

Незважаючи на вже стабільні, кадрові проблеми, підопічні Степана Маковійчука мінімально переграли команду, яка перебуває у верхній частині турнірної таблиці. Цим самим “буковинці” відомстились за домашню поразку з рахунком 4:1. 

У заявці «Буковини» на гру було лише 14 гравців. Серед яких два голкіпери: Роман Чопко і Костянтин Гуцул. Віталій Полянський через перебір жовтих карток пропустив матч.

На початку другого тайму «Буковина» після довгого введення м’яча від голкіпера організувала швидку атаку через лівий фланг. Капітан гостей Сивка увірвався в штрафну, де його в підкаті збив Майко – пенальті. Пенальті реалізував той же Тарас Сивка. Пробив в правий від голкіпера кут, а той стрибнув в протилежний – 0: 1.

«Поділля» намагалося відігратися, але з середини другого тайму (72 хвилині) самі собі ускладнили завдання. Ярослав Шпікула, зупиняючи черговий прорив гостей, на вході в штрафну притримав Палагнюка і побачив від арбітра “червоне світло”. «Буковина» отримала право на «стандарт» в сантиметрах від лінії штрафного, але Палагнюк пробив, якось нехитро. М’яч влучив у «стінку».

«Буковина» перервала безпрограшну серію хмельницької команди (4 перемоги і 3 нічиї). «Поділля» не зазнавало домашніх поразок у чемпіонаті з липня, але будь-які серії колись закінчуються. «Буковині» навпаки, нарешті посміхнулась удача. Адже, за попередні чотири тури команда набрала лише одне очко і нарешті підняла настрій собі та своїм уболівальникам.

Перемога дозволила «Буковині» покинути “дно” таблиці – тепер вона десята. «Поділля» залишилося п’ятим

«Поділля»: Федоренко, Романюк, Калінін (Галета, 81), Муляр (Дорошенко, 61), Шпікула, Панасенков (Опря, 61), Зуєвич, Каверін (Гайдаш, 84), Морговський, Ліповуз, Майко. Запасні: Нестеренко, Зощук, Буценко, Худік, Мандзюк.

Головний тренер: Віталій Костишин. 

«Буковина»: Медведєв, Гакман, Раулюк, Понєдєльнік, Сантрапинських, Шишигін, Сивка, Іванченко, Мунтян (Ходаковський, 56), Жумига, Палагнюк. Запасні: Чопко, Гуцул.

В.о. головного тренера: Степан Маковійчук. 

Гол: Сивка (58, пенальті). 

Попередження: Опря (90+2) – Раулюк (90+2). 

Вилучення: Шпікула (72). 

14:00. м Хмельницький. Спорткомплекс «Поділля». 1000 глядачів. 
Арбітр: Олег Когут (Тернопіль)

Leave A Reply

Your email address will not be published.