Кубок області з футболу 2019 розіграли у Глибоці (фото, відео)

0

У фіналі Кубку Чернівецької області з футболу 2019 р. 24 серпня у Глибоці зійшлися дві команди з цього району – “Волока” та “Ст. Вовчинець”.

Представники Старого Вовчинця, хоч і грають у другому обласному дивізіоні (1 ліга), дали бій фаворитам. І навіть могли повести у рахунку, якби більше щастило в атаці. Проте “Волока” атакувала більше і, зрештою, заслужено перемогла.

У церемонії нагородження взяли участь голова Глибоцької ОТГ Григорій Ванзуряк, голова обласної федерації футболу Василь Орлецький, його заступник і голова Чернівецької міської федерації футболу Сергій Задорожняк, новообраний народний депутат України від 203 округу Георгій Мазурашу.

“Волока” – “Старий Вовчинець” – 1:0 (Володимир Найко, п.)

Фото:

***

Відео:

***

Футбол: 24 серпня у Глибоці – фінал Кубка області 2019 (відео, фото)

***

Кубок області 2019: визначились півфіналісти, не без «оау»! (відео)

***

Кубок області з футболу 2019 (календар, результати)

***

Як Глибоччина отримала ще один футбольний трофей 2018 (відео, фото)

***

Фінал Кубку області зібрав у Глибоці дуже солідну глядацьку аудиторію і численні глядачі отримали замість одного свята одразу два. Забігаючи наперед, відмітимо, що фінальна гра склалася видовищно і дуже цікаво. Були широкі, гострі атаки від обидвох команд, були небезпечні удари й воротарські сейви, була напружена боротьба на кожному клаптику футбольного поля.

Цьому посприяла й додаткова, особлива інтрига цього матчу. Справа у тому, що фінал Кубку області став таким собі «дербі» Глибоцького району, адже обидва фіналісти представляють саме Глибоччину, та й те, що фінал було призначено саме на Глибоку (в межах програми Федерації футболу Чернівецької області з популяризації футболу в районах), теж «підливало масла у вогонь»)

У першому таймі більше шансів на те, щоби відкрити рахунок у матчі, мала «Волока», але у більшості моментів на висоті був голкіпер «Старого Вовчинця» Валентин Подольський, якого за підсумками матчу було визнано кращим гравцем команди. Це й недивно, адже «Волока» традиційно укомплектована з досвідчених футболістів, колишніх гравців «Буковини» й футзального «Меркурія» і в усіх турнірах, де вона грає, «Волока» чітко націлена тільки на перемогу.

«Старий Вовчинець», звісно, в обороні не засиджувався, але і в другому таймі волочани більше часу володіли ініціативою. Зрештою, в середині другої половини гри під час стрімкої атаки арбітр абсолютно справедливо призначив пенальті у ворота «Старого Вовчинця» за «знос» нападаючого «Волоки» і Володимир Найко з 11-метрової позначки відкрив таки рахунок у грі.

Це був один єдиний гол у фінальному поєдинку, що, за словами досвідченого буковинського спортивного журналіста Георгія Мазурашу, є традиційним для фінальних матчів на стадіоні у Глибоці. «Волока» цілком заслужено здобула перемогу і стала володарем Кубку Чернівецької області з футболу-2019 серед аматорів.

Нагороджували переможців і фіналістів очільники Федерації футболу Чернівецької області Василь ОРЛЕЦЬКИЙ і Сергій ЗАДОРОЖНЯК, а також представники Глибоцької районної ради.

АЛЬБЕРТ КОМАРІ, А-3 SPORT MEDIA PRODUCTION, спеціально для ФФЧО  

***

Футбол: 24 серпня у Глибоці – фінал Кубка області 2019 (відео, фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.