Новий директор «Спорт для всіх» провів кросфіт тренування

0

В рамках літніх зборів СК «Лідер» новий директор облцентру «Спорт для всіх», Майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики та учасник Олімпійських ігор – Микола Лабовський провів тренування з загальної фізичної підготовки. Такі тренування стають вже хорошою традицією, адже проходять вже другий рік поспіль.

Тренування відбулось в ТРГК Сонячній Долині під відкритим небом. На тренуванні лідери та спортсмени з різних країн мали змогу потренувати свою силову витривалість.

Угорська каратистка призерка чемпіонату Європи, член національної збірної Угорщини Нікола Барта вже 4 рік поспіль відвідує «Leader summer camp: „Мені дуже подобається менталітет українських спортсменів та тренерів. Вони виконують багато складної роботи і це дуже мотивує. Я люблю приїжджати на ці збори, хоча тренування досить важкі, але після них я відчуваю себе повністю готовою до старту сезону».

Щоб вигравати чемпіонати – потрібно бути не лише технічно вправними, але й фізично витривалими. Тому кросфіт тренування є невід’ємною частиною спортивних зборів «Leader Summer Camp”, яка дозволяє максимально ефективно підготуватись до старту спортивного сезону.

Leave A Reply

Your email address will not be published.