У Кіцмані змагалися наймолодші кікбоксери Буковини

0

Хоча червень – вже літня пора, пора канікул, в тому числі й для більшості спортивних секцій Буковини, справжні тренери й спортсмени продовжують змагатися і вдосконалюватися у спортивних закладах нашого краю. Зокрема, юні буковинські боксери й кікбоксери продовжують тренування і наполегливо готуються до підкорення численних подіумів всеукраїнських та міжнародних змагань.

Так, голова Федерації кікбоксингу Чернівецької області за версією WAKO, старший тренер СК «Панчер» м. Чернівці і секції боксу ДЮСШ м. Кіцмань СЕРГІЙ ХРЕПТУН провів на рингу Будинку культури м. Кіцмань першість міської ДЮСШ серед новачків і наймолодших представників цього виду спорту в області.

На кіцманському ринзі зібралося понад 70 юних спортсменів у різних вікових категоріях – від кікбоксерів 2004/05 р.н. до наймолодших бійців 2012-13 р.н. Свої команди на участь у цих змаганнях заявили СК «Панчер» Чернівці, СК «Імперія» Чернівці, ДЮСШ м. Кіцмань і команди з м. Новодністровськ.

Всього за день змагань відбулося 36 поєдинків в розділі «лоу-кік». Найпотужніше виступили юні спортсмени Чернівців і Кіцманя, які одержали найбільшу кількість перемог. Так, у різних вікових категоріях кращими спортсменами стали:

2012/13 р.н. – В. Петруник (Чернівці)

2010/11 р.н. – Старинада Р. (Кіцмань) і Д. Кульков (Чернівці)

2008/09 р.н. – А. Ціпивник (Кіцмань)

2006/07 р.н. – О. Філатов (Чернівці) та М. Тарасюк (Чернівці)

2004/05 – Н. Тимчук (Кіцмань)

«Ми мусили довести свою справу до логічного завершення навчального року, – каже головний організатор змагань, голова Федерації кікбоксингу Чернівецької області за версією WAKO, старший тренер СК «Панчер» м. Чернівці і секції боксу ДЮСШ м. Кіцмань СЕРГІЙ ХРЕПТУН. – Сьогодні на ринг вийшли всі, хто займається кікбоксингом від кількох місяців до півроку й трохи більше. Дебютанти мусили відчути смак виступів на змаганнях, а тренери – перевірити, як вони підготували своїх підопічних. Зробили висновки, раділи успіхам і занотували, над чим потрібно більше працювати».

А наступні змагання з кікбоксингу відбудуться на Буковині вже восени. І ми обов’язково чекаємо на них усіх шанувальників цього виду спорту!

АЛЬБЕРТ КОМАРІ, A3 SPORT MEDIA PRODUCTION

Leave A Reply

Your email address will not be published.