8-16 червня 2019 за кожен подоланий бігом кілометр – по $1, плюс призи

0

Акцію «Run for oceans», у рамках якої фірма «Adidas» за кожен подоланий бігом кілометр перераховуватиме по $1 на спасіння океанів від пластику, вирішили підтримати офіційно і у Чернівцях.

На сьгоднішній день, як повідомила SportBuk.com вихованка місцевої школи легкої атлетики Наталка Бурченко, на дні океанів десь близько 150 тонн сміття!

Саме з подачі Наталки, облцентр «Спорт для всіх», обласне управління молоді та спорту і обласне відділення НОК України вирішили підтримати названу акцію, заохочуючи долучитися до неї учасників обласного етапу Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене», спрямованої на утвердження здорового способу життя та дозвілля серед дітей та молоді.

Отож, аби підтримати акцію «Run for oceans», треба мати смартфон і закачану, або закачати «бігову програму» Runtastic, зайти у розділ Прогрес, там знайти названу акцію і приєднатися до неї. Після цього всі пробіжки в період 8-16 червня 2019 р. принесуть по 1 долару США на порятунок океанів від пластіку. Точніше, як уточнюють організатори, «1 км = $1 на школу Parley Ocean School».

Крім цього, увага (!!), чернівецькі учасники акції мають можливість отримати додаткові презенти, вже від місцевих партнерів. Для цього треба після кожної пробіжки в цей період залишати фото та відповідну інформацію («скрінити» інфо з програми Runtastic) у групі Бігаємо РАЗОМ Чернівці у Facebook. 5 учасників, які за цей період набігають найбільший кілометраж за цей період (це відстежимо за інформацією в групі Бігаємо РАЗОМ Чернівці), отримають рюкзаки, плюс ще декілька десятків рюкзаків та інших презентів будуть розіграні серед всіх учасників, які бодай раз за цей період виконають  ці умови. 

Розіграш проведемо публічно після колективної суботньої пробіжки на стадіоні «Буковина» 22 червня 2019 р. – у «Stadium Sports Bar» на «Льодовому майданчику», з традиційним чаюванням.

Отож, бігаємо із задоволенням, користю та призами!;)

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.