Євген Мотовилін: від А до світових вершин і успішного клубу (відео)

0

Євген Мотовилін є історичною постаттю для вітчизняного карате – саме цей чернівецький спортсмен першим серед українців піднявся на п’єдестал пошани світових змагань за версією WKF (яка пізніше і стала олімпійською).

Мотовилін Євген Ігорович (9.11.1986 р.н.) нині є президентом клубу «TAYSEN».

Карате займається 24 роки. Вирішив пов‘язати своє життя з карате, тому що багато тренувався і йому дуже подобалась атмосфера, етичні норми, які виховують справжні якості вихованої людини і цей вид бойових мистецтв – це більше ніж бійки. Займався і з часом зрозумів, що не може уявити свого життя без карате.

Ідея створити свій клуб виникла ще в дитинстві, мріяв стати тренером. Створити клуб, в якому ти будеш серйозний, любимий, в якому люди підтримують один одного. Всі цінності, які для нього важливі пропагандує в клубі.

Володіє чорним поясом 2-го дану. Віце-чемпіон світу з карате. Це було його мрією, хотів отримати медаль з офіційного чемпіонату, поки не досяг цього – не зупинявся. Тренувався кожного дня по 4 години. Чемпіонат проходив в Турції, в Стамбулі.

Сприймає карате, як одне ціле, неважливо ката це чи куміте, блок чи атаки. Улюблений рух – рей. Поклон, признак поваги до того, що ти робиш, повага до своє праці та праці інших.
В поєдинках найчастіше використовував кізамі дзукі та урамаваши.

«Нехай люди знаходять свій спорт та отримують від процесу насолоду. Якщо вони будуть вчитися, якщо у них буде бажання ставати краще, ніж були вчора – це основний прогрес. Всім тільки успіху, здоров‘я, хай вони будуть щасливі і залишаються людьми», – цитують президента і тренера на клубній сторінці у Facebook 
Sport club Tay-Sen.

Пропонуємо до вашої уваги інтерв’ю з Євгеном Мотовиліним:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.