Дем’яненко дивився прямий ефір з майданчика «Маленький Париж» (відео)

0

Зірковий футболіст «Динамо» (Київ) та збірної СРСР Анатолій Дем’яненко подякував власнику комплексу «Маленький Париж» Йосипу Віцнуделю за… онлайн-трансляцію з міні-футбольного майданчика.

Виявляється, у міні-футбольному турнірі «Sparta Football Fest-2018» у віковій групі 2010 р.н. у складі київської команди «Атлет-1» грав і син Анатолія Дем’яненко – Олексій. Анатолій Васильович, у якого встановились дружні стосунки з Йосипом Віцнуделем, збирався приїхати до Чернівців на цей турнір, з дружиною, аби повболівати за Дем’яненка-молодшого. Але так сталось, що в цей час він перебував в лікарні (після операції), тому й подякував Йосипу Єновичу за організовану спільно зі SportBuk.com онлайн-трансляцію з «Маленького Парижу», завдяки якій зірковий футболіст і тренер мав можливість дивитися гру сина.

І Олексій Дем’яненко, до слова, не просто грав, а був серед кращих. У фінальному матчі проти чернівецької «Спарти-1» забив єдиний і переможний гол своєї команди. І був визнаний кращим гравцем «Sparta Football Fest-2018».

Йосип Єнович відзначив також голкіпера команди «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні), який, за його словами, діяв просто відмінно.

Власник «Маленького Парижу» похвалив і хлопців з команди «Спарта», які, поступаючись у фіналі, останні хвилин 8 притиснули суперників на їхній половині майданчика, але забити не вдалося. Можливо, не вистачало якраз Тарновецького-молодшого, якого, виявляється, мама повезла в школу мадридського «Реала», де він вже провів декілька тренувань.

У матчі за 3 місце «Олімпія» (Луцьк) перемогла «Чорноморець» (Одеса) з рахунком 3:0.

У цілому турнір вдався на славу, на чому акцентували учасники, гості з інших міст.

ВІДЕО:

https://youtu.be/dO9np0RqRw8

***

https://youtu.be/YM8101GYnIk

***

***

***

На міжнародному турнірі у Чернівцях «Шахтар» – без нагород (відео, фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.