Дартс: Буковинці на Міжнародному турнірі WDF у Києві та домашніх «баталіях»

0

У прем’єрному в Україні турнірі із класичного дартсу під егідою Всесвітньої Федерації Дартсу «засвітились» і буковинці.

Як і очікувалось, найсильнішим на цих змаганнях, як повідомив SportBuk.com віце-президент крайової федерації дартсу Олександр Арійчук, «виявився наш хороший друг з Варшави – Лукаш Вацлавскі. Цей дартсмен входить в 5 кращих в Польщі, і ми від щирого серця бажаємо йому потрапити в PDC».

Наші хлопці Володимир Залевський, який став головним ньюсмейкером останніх днів, та віце-президент БФД Олександр Арійчук отримали неоціненний досвід, а Сашкові не вистачило дещиці до взятої партії у елітного чемпіона з братньої Польщі. Володимир двічі чинив гідний опір першому і другому номерам національної збірної – Артему Усіку і Олексію Бушую, однак також перемогти не зміг.

Повернувшись додому, як годиться відсвяткували День Незалежності 2018 традиційним парним чемпіонатом області, де про себе нагадав багаторічний лідер і капітан збірної краю – Дмитро Гоян. Він разом із своїм тескою Дмитром Філіпцем видали феноменальний рівень і заслужено перемогли. Гоян підтвердив свій клас, а Філіпець довів, що зараз перебуває в найкращій формі в своїй кар’єрі.

Цьому тандему нічого не змогли протидіяти чинні бронзові призери чемпіонату України в міксі Родіон Мигалюк/Тетяна Саїнчук, та кандидати в майстри спорту, які вибороли це право саме на національних парних змаганнях, Олександр Арійчук/Віталій Зеленько, які замкнули трійку призерів.

Надалі всі дартсмени краю, в тому числі і перспективна молодь, яка наступає на п’яти, готується до Мейджору, який традиційно грається в рамках святкування Дня Міста. Оскільки і у турніру, і у міста ювілей – очікуйте раніше небачених сюрпризів, до нових зустрічей на рубежі!

***

Дартс: Кубок Президента 2018 у Чернівцях виграв закарпатець (відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.