У таборі «Юність» – «друга серія» Малої Олімпіади 2018 (фото)

0

У дитячому таборі «Юність» (смт. Берегомет, Вижницький район) вже друга «олімпійська хвиля» – дітки та організатори готуються до старту Малої Олімпіади 2018 вже у другій зміні.

Про це SportBuk.com повідомив  голова обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення і почесний президент обласної федерації баскетболу Микола Петрович Попадюк. Старт Малої Олімпіади у другій зміні запланований на середу, 18.07.2018 р.

Традиційно у цих «олімпійських заходах» в таборі «Юність» беруть участь і «особливі гості». Наприклад, у заходах, присвячених старту Малої Олімпіади у першій зміні, взяла участь зіркова чернівецька лучниця – чемпіонка Європи та світу, учасниця Олімпійських ігор 2012 р. в Лондоні Тетяна Дорохова, яка є і заступником голови обласного відділення НОК України Івана Гешка.

Партнерами «Олімпійського літа» у таборі «Юність» виступають обласне відділення НОК України та облцентр «Спорт для всіх».

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

***
Фото:

***

Відкриття Малої Олімпіади 18.07.2018 р. Почесний гість –  чемпіон світу в приміщенні та віце-чемпіон Європи зі стрільби з лука серед юніорів Іван Кожокарь.

***

На Малій Олімпіаді 2017 у Карпатах відзначились «супер Руся» і кияни (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.