Ще одна чернівецька олімпійка стала мамою!

0

У неділю, 27.05.2018 р., у велике релігійне свято – День Святої Трійці, мамою стала буковинська віце-чемпіонка світу, півфіналістка Олімпійських ігор, неодноразова чемпіонка Європи з бігу Наталка Лупу!

Про це повідомила мама чемпіонки – Венера Лупу, зазначивши, що донька подарувала онука-богатиря.

Наталка народила «кесарським». Почувається після пологів, дякувати Богу, нормально. «Стартові» параметри малюка – 53 см і 3500 г.

Друзі і колеги-спортсмени вітають щасливих батьків – Наталку Лупу та чоловіка – МСМК Сергія Копанайка – з цією знаменною подією! З побажаннями, аби маленький майбутній чемпіон ріс здоровим і щасливим!

Нагадаємо, свого часу, після Олімпійських ігор 2016, Наталка заявила, що завершує кар’єру, бо хоче стати мамою. Але потім, на жаль, сталась прикрість – вагітність перервалась передчасно… У той час деякі «супер професіонали» «смакували» дискваліфікацію Наталії Лупу і дивувались, чому, мовляв, вона не боролась за зняття з неї підозр, як це зробила перед Іграми-2016, коли вона довела андидопінговим службам, що приймала той мілдронат через давні проблеми з серцем. Але чомусь ніхто не акцентував увагу на тому, що та дискваліфікація (з якої намагались зробити сенсацію), не зачепила ЖОДЕН з титулів Наталки. А витрачати час, ресурси і нерви на спроби скоротити, або зняти обмеження на участь у майбутньому у змаганнях, коли заявила про завершення кар’єри (та ще й інших проблем вистачає), – було б не дуже раціонально, або навіть марною справою;) Це так, до слова. Про людяність і проблеми з професіоналізмом, тактичністю та совістю у деяких представників ЗМІ…

Сьогодні це все другорядні речі, головне, що Наталка здійснила свою головну мрію і стала мамою!

Нагадаємо, не так давно народила ще одна чернівецька олімпійка – титулована лучниця, також учасниця двох Олімпійських ігор Лідія Січенікова-Косташ. Яка, до речі, ще може встигнути поборотися за право виступити і на Олімпійських іграх 2020 у Токіо;)

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

Буковина має ще одного олімпійця, маленького;)

***

Як «журналісти під допінгом» зробили з дискваліфікації Лупу «сенсацію»

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.