Буковина має ще одного олімпійця, маленького;)

0

У вівторок, 30.01.2018 р., поповнилась «найбільш олімпійська» чернівецька спортивна родина – учасниця І Юнацьких і двох «дорослих» Олімпійських ігор, краща спортсменка області останніх років Лідія Січенікова-Косташ народила первістка! О 12:15;) 

Чому «най-»? – відомо;) Щасливий батько – теж член збірної команди України зі стрільби з лука, учасник Всесвітньої Універсіади 2017 Михайло Косташ, а щаслива бабуся – дворазова чемпіонка світу і фіналістка Олімпійських ігор Тетяна Мунтян!

Від імені спортивної родини краю зірковий голова обласного відділення НОК України і профільної комісії обласної ради Іван Гешко, начальник управління молоді та спорту ОДА Богдан Вітовський, керівник міського спорту Дмитро Макаренко, директор обласної ШВСМ Сергій Задорожняк, звісно, особистий тренер Олег Осипенко (який став «спортивним дідусем», перебуваючи на зборах в якості наставника чоловічої збірної України), друзі-олімпійці та інші колеги по «спортивному цеху» щиро вітають Лідію та Михайла з цією знаменною подією!!! Нехай синочок росте вам здоровеньким та щасливим на втіху батькам, рідним та друзям!!! І, звісно, нехай доля буде щасливою – в житті і, можливо, у спорті!;)

Про народження синочка SportBuk.com оперативно повідомив Олег Осипенко. А щасливий татусь Михайло Косташ також оперативно поділився радістю в соцмережі: «Хочу всім заявити, що сьогодні найщасливіший день для моєї родини!!! день народження мого синульки!!!!!!)))) Дякую Лідуся за це чудове свято!!!!!!!!»

Параметри – 3300 г і 55 см.

До слова, Михайло був присутнім на пологах, на що, слід зауважити, наважуються далеко не всі чоловіки;) 

Народжувала наша спортивна зірочка у пологовому на вул. Рівненській. Дякувати Богу, – саменька;)

Приєднуйтесь до привітань, друзі!

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.