Бокс: Грекул розказав про секрети перемоги на Євро-2018 (відео, фото)

0

«Новоспечений» чемпіон Європи з боксу в номінації U-22 (вагова категорія 81 кг) Степан Грекул у середу, 4.04.2018 р., в конференц-залі готелю «Буковина» (який є партнером боксера) поділився враженнями від тріумфу в Румунії.

У прес-конференції взяли участь також один з тренерів Степана – Іван Собко (Андрій Грудей в цей час був на тренуваннях) та голова обласної федерації боксу Володимир Загурський. Останній вручив грошові винагороди від партнерів федерації («Вікна стиль», «Наша ряба»), у т.ч. для тренерів.

Іван Собко окремо подякував депутату міської ради Валерію Чинушу за десятирічну підтримку його талановитих вихованців-боксерів. Подякували окрмим рядком і директору спортклубу «Локомотив» – Заслуженому працівнику фізичної культури і спорту України Івану Іліці.

Володимир Загурський звенув увагу також на проблему, пов’язану з тим, що досі не зрозуміло, де 1застрягло» подання на Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України на головного тренера юніорської збірної України Олега Малованюка, під чиї керівництвом вікові збірні дуже успішно виступають на міжнародній арені. Тим часом, наприклад, депутат міської ради Ігор Наконечний, будучи успішним тренером у панкратіоні (а це вид, який не входить не лише до програми олімпійських ігор, а навіть і до програми Всесвітніх ігор з неолімпійських видів, тобто це ТРЕТІЙ ешелон спорту вищих досягнень) вже якимось чином став Заслуженим працівником фізичної культури і спорту України. Хоча, наскільки відомо, йго подання не розглядали, приміром, на колегії обласного управління молоді та спорту, як прийнято. Так буває…

Всю прес-конференцію дивіться тут:

***

***
ФОТО:

***

Бокс: «Столичний чернівчанин» виграв Євро-2018, вдома співали Гімн (відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.