Вертеп олімпійських надій 2017: нагороди розіграно

0

З ініціативи знаної волейболістки, тренера, педагога і активістки обласної федерації волейболу Тетяни Григорішиної, федерація на чолі з Іваном Васканом та партнери (обласна ДЮСШ, обласне відділення НОК України та обласний центр «Спорт для всіх») провели гарне свято для юних волейболісток «Вертеп олімпійських надій».

У цих не зовсім стандартних змаганнях з мистецтва гри у волейбол серед дівчат груп початкової підготовки першого року навчання дитячо-юнацьких спортивних шкіл участь взяли понад 40 вихованців тренерів Тетяни Григоришиної, Людмили Накоскіної та Наталії Квітковської. 

Організатори змагань влаштували справжнє свято для маленьких волейболісток. Так, зарядом енергії та позитиву на початку змагань тапроведенням майстер-класу з м’ячем для всіх учасників поділилася кандидат «Фізичної культури та спорту», доцент кафедри «Фізичної культури та основ здоров’я» – Олена Олександрівна Мороз. На відкритті вітальним словом та мотивацією надихали президент Чернівецької обласної федерації волейболу – Іван Георгійович Васкан,відповідальний секретар обласного відділення НОК – Ярослав Кушнірюк та директор Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи – Віталій Володимирович Литвинчук.

Змагання складалися з мистецтва прийомів, а саме: передача м’яча двома руками зверху, передача двома руками знизу та подачі. Кожен учасник демонстрував свою майстерність володіння елементами волейболу. І журі вдалося відібрати найкращих!

Отже, серед молодшої змагальної групи( 2009 р. н.) визначено таких переможців:
3-тє місце посіла Антоніна Бабій(тренер- Тетяна Григоришина);
2-ге місце- Марія Поліщук( тренер- Наталія Квітковська);
1-ше місце- Єлизавета Юрку( тренер- Людмила Накоскіна).
Серед середньої змагальної групи(2008 р. н. ) визначено таких призерів:
3-тє місце – Еріка Чорней (тренер – Тетяна Григоришина);
2-ге місце –Катерина Тирон (тренер – Людмила Накоскіна);
1-ше місце – Ніколь Головата(тренер – Наталія Квітковська).
Серед старшої групи (2007 р. н.) маємо таких призерів:
3-тє місце – Олександра Барбір (тренер – Наталя Квітковська);
2-ге місце – Ірина Починюк ( тренер –Тетяна Григоришина);
1-ше місце – Софія Веденєєва ( тренер – Людмила Накоскіна).
У подачі маємо таких переможців:
3-тє місце – Юлія Балацька (тренер – Тетяна Григоришина);
2-ге місце – Габріела Фортуна (тренер – Тетяна Григоришина);
1-ше місце – Софія Веденєєва (тренер – Людмила Накоскіна).

На святі також був присутній заслужений майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м, депутат Чернівецької обласної ради та голова Чернівецького обласного відділення Національного олімпійського комітету (НОК) – Іван Тарасович Гешко, який привітав усіх присутніх та учасників змагань із прийдешніми святами та участю у змаганнях. Також від Чернівецької обласної федерації волейболу та Обласного відділення НОК були вручені маленькі солодкі презенти та футболки.

Ольга МАНЮК, SportBuk.com

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:


***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.