Нагородили чемпіона області 2017 і презентували гімн ФК «Університет» (фото, відео)

0

У середу, 22.11.2017 р., в історичному центральному корпусі Чернівецького національного університету (Блакитна зала) нагородили головних героїв аматорського сезону-2017 на Буковині – гравців, тренерів та партнерів ФК «Університет».

Урочистість була «розбавлена» гарними художніми номерами. Серед мистецьких гостей був і народний артист України Іван Дерда, який презентував гімн футбольного клубу «Університет».

У церемонії нагородження взяли участь голова обласної федерації футболу, перший радник президента ФФУ Василь Орлецький, зірковий голова обласного відділення Нок України і керівник профільної комісії обласної ради Іван Гешко, начальник обласного управління молоді та спорту Богдан Вітовський, голова міської і заступник голови обласної федерації футболу Сергій Задорожняк, багаторічний керманич буковинської федерації футболу Петро Кобичик.

Василь Орлецький вручив і декілька високих відзнак ФФУ, у т.ч. ректору ЧНУ Степану Мельничуку.

Випусник ЧНУ – екс-гравець «Буковини» Олександр Мікулеску, який свого часу грав за «Університет», а тепер є приватним підприємцем, презентував рідному клубу найсучасніші футбольні м’ячі.

У своєму виступі колишній голкіпер команди вищої ліги СРСР з хокею на траві Василь Балух, який тепер є доктором історичних наук, згадав і те, що він привозив з Єревана батька теперішнього гравця «Університету» і «Буковини» Ладіка Мелконяна (батько Ладіка грав за чернівецьку команду з хокею на траві).

Практично всі виступаючі зазначали, що, крім самих футболістів, головним винуватцем всіх футбольних успіхів ЧНу, без сумніву, є Заслужений працівник фізичної культури і спорту України Микола Осадець.

Згадали і про найвагоміші успіхи, у т.ч. участь студентів ЧНУ у складі збірної України на Всесвітніх Універсіадах (а Юрій Кисилиця, Олександр Крохмалюк і Юрій Бахтіяров у 2009 р. стали чемпіонами Всесвітньої Універсіаді у Белграді).

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Ілля Стрільчук і Ко

***

***


***

Суперкубок Буковини 2017: слизьке поле і слизький рахунок (відео, фото)

***

«Університет» проти «золотого матчу» – за пісню «Аргентина – Ямайка…» (відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.