Чернівецька школа отримала «Посилку успіху» від Кличків (фото, відео)

0

Один із наборів базового інвентарю розіграних Фондом братів Кличків за підсумками відповідного всеукраїнського конкурсу, дістався Чернівецькій ЗОШ №25 (Роша).

Презентацію від 25-ої школи для участі у грант-проекті «Посилка успіху» («Klitschkon Foundation») готували, як і написано на Ратуші у Чернівцях, спільними зусиллями. Крім викладачів і учнів, ініціативою та вагомими зусиллями долучились представники ГО «Чернівці разом до майбутнього» (координатор – Оксана Пухальська).
***

***
У конкурсі, за офіційними даними, брали участь 1013 таких презентацій заявок, до яких було залучено 43 240 дітей. Серед всіх презентованих робіт організатори відзначили 188, куди й були відправлені «Посилки успіху» у вигляді набору базового інвентарю: 5 футбольних, 3 волейбольні, 2 баскетбольні м’ячі, по 2 секундоміра і свистка, 10 маніжок, 3 скакалки з підшипниками і насос для м’ячів. І одну з цих «Посилок успіху» виграла Чернівецька ЗОШ №25.

У навчальному закладі кажуть, що великий внесок у цей та інші успіхи ЗОШ №25 останнім часом робить вчитель фізкультури Микола Ніга. Школа почала регулярно «світитися» серед переможців та призерів змагань з різних видів спорту. Крім цього, Миколу Миколайовича відзначають і за суто педагогічні та організаційні здібності. Зокрема, «головний спортсмен» міського управління освіти Володимир Цуркан називає його одним з кращих, найініціативніших вчителів фізкультури Чернівців. Недарма Микола Миколайович, як кажуть, на перших ролях і в конкурсі «Вчитель року».

Приємно, що нині в ЗОШ №25 йдуть роботи з облаштування майданчика з штучним покриттям. Фінансування тут з бюджету ініціатив, а ініціював і патронує цей проект депутат міської ради Валерій Найдиш. До речі, в рамках проекту передбачене і облаштування баскетбольного майданчика (і не лише), тож будівельні роботи ведуться в два етапи. Після завершення реалізації цього проекту матеріально-технічна спортивна база ЗОШ 25 стане набагато сучаснішою і комфортнішою. І буде працювати і на школу, і на мікрорайон в цілому.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Футбол: Шкільний Кубок Чернівців 2017 стартував «з німецьким підтекстом» (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.