Чемпіонат України з карате 2017: Буковина – і на п’єдесталі, і в збірній (фото, відео)

0

Доволі успішним для представників Буковини виявився перший день чемпіонату України з карате, який вдруге гостює у Чернівцях – у ФОК «Олімпія».

Стартового дня, 18.11.2017 р., змагались юнаки та юніори віком 14-20 років. Чернівчани неодноразово піднімались на п’єдестал пошани, у т.ч. на найвищу сходинку. Деталізована інформація про медальні та інші виступи буковинців буде додана.

У неділю, 19.11.17, нагороди виборюватимуть вже дорослі спортсмени.

Приємно, що Буковина гарантована буде представлена у дорослій збірній України для участі у міжнародних змаганнях. Мова про Валерія Чоботаря, який «забронював» за собою місце у збірній у категорії до 84 кг, як і інші спортсмени з топ-15 в світовому рейтингу WKF: Катерина Крива (-50 кг, №6), Анжеліка Терлюга (-55 кг, №1), Аніта Серьогіна (-61 кг, №2), Анастасія Степашко (68+ кг, №4), Станіслав Горуна (-75 кг, №2). Валерій Чоботар (СК «Лідер») наразі на шостій позиції у світовому рейтингу.

Маємо і менш приємну новину. На прес-конференції напередодні національних змагань президент Української федерації карате – уродженець Чернівців Сергій Левчук повідомив про рішення не їхати на чемпіонат Європи 2018 р., тому що він відбудеться у Росії (Сочі).

Повне відео з названої прес-конференції, в якій брав участь і один із засновників карате в Україні – екс-депутат Чернівецької міської ради Валерій Галан (який тепер є почесним президентом УФК), дивіться нижче.

***

Фінальні двобої з 18:00 можна буде дивитися в онлайні від телеканалу «Чернівці»:

***

Фото: Анатолій БОЙДА (зйомка урочистих подій за найнижчими цінами в регіоні) 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (18.11.17):

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (19.11.17):

***

Про успіхи буковинців першого дня:

***

Прес-конференція 17.11.17:

***

***

***

***

***

***

Чернівчани через Будапешт пробились на іспанський чемпіонат світу 2017 (фото)

***

Чернівчанин здобув для Іспанії нагороду на Karate1 Youth Cup 2017

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.