«Буковина» постраждала від… чернівецького футболіста (відео)

0

Передпасхальний домашній поєдинок «Буковини» проти «Інгульця» 14.04.17 склався не зовсім так, як розраховували господарі поля.

 

Початок був обнадійливим, вже на стику 2-3 хв. чернівецька команда була близька до того, щоби відкрити рахунок. Але, якщо перефразувати відомий вислів, «не забиваєш швидкий гол ти – забивають тобі». На 10 хв. вихованець буковинського футболу Євген Немтінов, який тепер грає за «Інгулець», прорвався з правого флангу і віддав результативну передачу на Олександра Мішуренка, який з «вбивчої» позиції довів справу до логічного завершення. Цей гол виявився єдиним і приніс гостям перемогу.

Сам Євген Немтінов, як зазначив партнер «Буковини» – власник комплексу «Маленький Париж» Йосип Віцнудель, доволі стримано відреагував на забитий за його участю м’яч, себто з врахуванням того, що «скривдили» рідну для нього команду.

До слова, Євген грав, як кажуть жартома, на «природному допінгу», адже на трибунах за нього персонально вболівали рідні, у т.ч. дружина з донькою. Після гри він не поїхав з «Інгульцем», а залишився святкувати Пасху в рідних Чернівцях.

Відзначимо також дебют Миколи Геника, який вперше вийшов на поле у складі головної команеди краю – замінив на початку другого тайму Володимири Найка, який зазнав травми задньої поверхні стегна.

Новий наставник «Буковини» Олег Ратій зазначив, що на його підопічних тиснула відповідальність (гра була, як кажуть, «за 6 очок», адже зустрічалися сусіди по турнірній таблиці), і далеко не все задумане вдалося реалізувати на полі.

У наступному матчі чернівчани у вівторок, 18.04.17, приймають ФК «Тернопіль». Це пропущена гра, тож у разі перемоги «Буковина» може знову піднятися вище «Інгульця» у турнірній таблиці.

«Буковина» – «Інгулець» (Петрове) – 0:1

Гол: Олександр Мішуренко (10)

«Буковина»: 30 Олег Мозіль, 3 Артем Тєрєхоов к/к, 6 Володимир Найко (22 Микола Геник, 61), 7 Олександр Темерівський, 21 Ігор Бойчук, 5 Максим Покотилюк, 15 Сергій Чеботарьов (11 Сергій Савчук, 69), 10 Олексій Клак, 8 Олександр Гуськов (9 Олег Керчу, 46), 2 Роман Гудак, 25 Максим Ілюк. Запасні: 12 Сергій Чернобай, 13 Роман Мироненко, 18 Олександр Сніжко, 16 Владислав Бугай. Президент клубу – Сергій Гринюк, віце-президент – Роман Дрінь, генеральний директор – Ігор Наболотний, головний тренер – Олег Ратій, тренери – Валентин Слюсар, Руслан Гунчак, Андрій Нікітін, адміністратор – Роман Шпінов, лікар – Олександр Прокопчук, масажист – Вадим Кілару.

«Інгулець»: 33 Геннадій Ганєв, 4 Елла Кен Арманд, 5 Євген Запорожець (31 Олексій Павелько, 89), 8 Владислав Клименко, 9 Олександр Мішуренко, 14 Олександр Медведєв, 16 Ігор Коцюмака, 19 Богдан Боровський, 25 Роман Світличний, 77 Євген Немтінов (7 Віталій Рябушко, 81), 88 Олександр Вечтомов (3 Іван Мучак, 84). Запасні: Єгор Попович, Давід Джанелідзе, Роман Кретов, Ніка Січінава. Президент клубу – Олександр Поворознюк, головний тренер – Сергій Лавриненко, тренери – Валерій Шаповалов, Сергій Таран, Олександр Антоненко.

Судді: Максим Козиряцький (Запоріжжя), Євген Яковлєв (Київ), Едуард Курцеба (Одеса), четвертий арбітр – Андрій Кошура (Чертнівці), спостерігач арбітражу – Юрій Буренко (Київ).

Результати, турнірну таблицю та календар І ліги можна подивитися тут:

Фото: Анатолій БОЙДА (зйомка урочистих подій за найнижчими цінами в регіоні):

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Євген Немтінов і Артем Тєрєхов

***

***

Головний тренер Олег Ратій («Буковина») після матчу:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.