«Буковина» в матчі з «Авангардом»… перевіряла міцність воріт (фото, відео)

0

У першому поєдинку весняної частини першолігової першості України з футболу вкотре суттєво оновлена чернівецька «Буковина» 19.03.17 приймала краматорський «Авангард».

 

У стартовому складі «Буковини» на поле вийшли одразу 7 футболістів, які прийшли в команду в це міжсезоння. Тож зрозуміло, що певний час актуальною буде проблема зіграності. Але при цьому, звісно, ніхто не відміняє і потребу виконувати якісь турнірні завдання. І підопічні Олега Ратія у звітному матчі продемонстрували непогану самовіддачу та бійцівські якості, намагаючись здобути перемогу.

Так, не все вдавалось, особливо до перерви. Але, загалом, «Буковина» могла розраховувати і на 3 очки у цій зустрічі. Хоча могла і програти, адже на останніх хвилинах лише супер сейв від нового голкіпера Олега Мозіля врятувала господарів поля від пропущеного голу і поразки.

Серед моментів, які могли призвести до взяття воріт «Авангарду», можемо відзначити, зокрема, близькі до результативних удари ще одного новобранця Сергія Савчука, який у першому таймі влучив у стійку, а у другому – у поперечину…

На післяматчевій прес-конференції Олег Ратій зауважив, що у підопічних було дуже багато бажання і трішки метушні попереду, десь потрібно було більш холоднокровно зіграти. У суперників відзначив, що було багато боротьби. І «окремим рядком» виокремив те, що в кінці матчу відмінно зіграв наш воротар.

Настанвик гостей Олександр Косевич переважно компліментарно висловлювався про гру «Буковини». Але зауважив, що його команда в другій половині другого тайму більше контролювала гру і могла вирвати перемогу в кінцівці. Крім епізоду, коли ворота господарів врятував Олег Мозіль, тренер гостей звернув увагу на те, що в іншій атаці м’яч влучив у руку гравцю «Буковини» у карній зоні (мовляв, перегляд відео це підтвердив) і суддя міг би призначити пенальті.

Запис матчу і прес-конференції можна переглянути нижче.

Після звітного матчу «Буковина» з 20 очками піднялась з 14 на 13 місце у турнірній таблиці.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

«Буковина» (Чернівці) – «Авангард» (Краматорськ) – 0:0

«Буковина»: 30 Олег мозіль, 3 Артем Тєрєхов – к/к, 6 Володимир Найко, 7 Олександр Темерівський, 21 Ігор Бойчук, 5 Максим Покотилюк, 9 Олег Керчу (16 Владислав Бугай, 83), 10 Олексій Клак, 8 Олександр Гуськов (19 Сергій Раца, 87), 2 Роман Гудак, 11 Сергій Савчук (25 Максим Ілюк, 61). Запасні: 12 Сергій Чернобай, 4 Микола Жовтюк, 18 Олександр Сніжко, 14 Андрій Шишигін. Президент клубу – Сергій Гринюк, віце-президент – Роман Дрінь, генеральний директор – Ігор Наболотний, головний тренер – Олег Ратій, тренери – Валеннтин Слюсар, Руслан Гунчак, Андрій Нікітін. Лікар – Олександр Прокопчук, масажист – Ігор Ковалинський.

Судді: Денис Шурман (Вишневе, Київська обл.), Володимир Дорошенко, Роман Соботюк (Житомир). Четвертий арбітр – Андрій Кошура (Чернівці).

Інші результати, турнірну таблицю та календар І ліги можна подивитися тут:

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО:

***

***

***

Матчу передував автопробіг на підтримку клубу:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.