СК «Лідер» відзначив 9-ту річницю – з новими досягненнями і в новому статусі (фото)

0

У четвер, 29.12.16, спортивний клуб «Лідер» відзначив свою 9-ту річницю в рамках новорічного корпоративну у ресторані «Бріzоль».

 

Розпочалось спортивне свято традиційно показовими виступами вихованців СК «Лідер». Далі іменинників привітав найтитулованіший буковинський спортсмен Іван Гешко, який очолює обласне відділення НОК України та профільну комісію в обласній раді. Іван Тарасович привітав «лідерів» з приєднанням до олімпійської родини (карате, як відомо, включене до програми Олімпійських ігор 2020 р., плюс з нового сезону клуб відкрив і секцію дзюдо, яку веде майстер спорту Дмитро Лазоренко), з черговою річницею клубу, побажав подальшої плідної роботи і реалізації всіх амбітних спортивних планів.

Від олімпійського відділення та облцентру «Спорт для всіх» Іван Гешко вручив дипломи-подяки і олімпійські презенти трьом представникам батьківського комітету (Роман Пранничук, Світлана Богданова, Наталія Шехтер), а також новому партнеру СК «Лідер» Дмитру Козьмі (який брав участь, зокрема, у благодійних заходах) та Ромео Скрипі (будівельна компанія «РОМТІС БУД»), який допоміг облаштувати новий сучасний зал по вул. Коперника, 6.

У свою чергу, співкерівники «Лідера» Олександр Пікулін та Андрій Лазоренко вручили подяку Івану Гешку за підтримку клубу (і не лише йому).

Крім цього, зірковий олімпієць вручив посвідчення «лідерам», яким присвоїли звання майстра спорту та кандидата у майстри спорту.

Після цього офіціозу краща спортсменка року СК «Лідер» Євгенія Шехтер презентувала у вигляді слайд-шоу та її розповіді такий собі звіт подій з життя клубу за 2016 рік.

Також традиційно відбулось нагородження лідерів клубного рейтингу в різних вікових групах. Абсолютно кращими за підсумками сезону-2016 стали Валерій Чоботар та Євгенія Шехтер. Але без трофеїв не залишився жоден з присутніх вихованців «Лідера».

Завітали до іменинників і казкові герої х цікавою програмою і для дітей, і для старших спортсменів клубу та батьків.

Список лідерів рейтингу-2016 буде доданий.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (для перегляду натиснути на фото):

161229-lider-nov-rik-sportbuk-com-393

***

Чернівецький клуб виділив окремий зал для безкоштовних занять дітей АТОвців

***

Карате: Чернівчани «змели все золото» на «Seven samurai Cup 2016» (фото)

***

Успіхи «лідерів» досвідчених і дебютантів на Tatami Cup 2016 (фото)

***

Карате: Медальні виступи буковинців на молодіжному ЧУ-2016 (фото)

***

Ведучі-МСМК, фотограф-чемпіон і море нагород на «днюхе» СК «Лідер» 2015 (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.