Карате: Чернівчани «змели все золото» на «Seven samurai Cup 2016» (фото)

0

Упевнену загальнокомандну перемогу відсвяткував чернівецький СК «Лідер» на міжнародних змаганнях з карате «Sevensamurai Cup 2016» у Кишиневі (Молдова).

 

Цікаво, що серед переможців цього разу був не лише зірковий Валерій Чоботар, а і його молодший брат Ігор (так тримати!).

Отож, звітні змагання 10.12.16 зібрали близько 500 учасників з таких країн, як Україна, Молдова та Румунія. Спортсмени Спортивного клубу «Лідер» також боролися за перемогу. У складі “лідерців” змагалось 35 спортсменів, різних вікових категорій, від наймолодших до дорослих та досвідчених каратистів.

У загальному заліку Спортивний клуб «Лідер» виборов перше загальнокомандне місце, відірвавшись від своїх найближчих “переслідувачів” рівно у два рази. У своєму активі “лідери” мають 15 золотих, 11 срібних та 13 бронзових нагород.

Хочеться відзначити маленьких чемпіонів, для яких це були перші закордонні міжнародні змаганнях і саме головне успішні. Також успішно виступили більш старші та досвідчені спортсмени Спортивного клубу лідер, де у всіх вікових і вагових категоріях старше кадетського віку вони “забрали” майже все золото.

Для Спортивного клубу «Лідер» це було успішне закінчення спортивного сезону 2016 року.

SportBuk.com (інформація від СК «Лідер»)

Інформація про виступ інших буковинців на цих змаганнях буде додана.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

161210-samuraicup-moldova-lider-sportbuk-com-5-chobotarigor

***

Карате: Медальні виступи буковинців на молодіжному ЧУ-2016 (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.