Вільна боротьба: Буковинці найвдаліше виступили на Спартакіаді школярів 2016 (фото)

0

Найвдаліший виступ за всю історію виступів буковинців на Спартакіадах школярів України записала до свого активу збірна Чернівецької області на цьогорічному головних шкільних національних змаганнях чотириріччя. На V Спартакіаді у Запоріжжі вихованці буковинської школи боротьби здобули 3 золоті, срібну та бронзову медалі.

 

До вашої уваги звіт ОДЮСШ про виступ буковинців на названих змаганнях:

Учні Чернівецької обласної ДЮСШ тріумфували на V Спортивних іграх школярів України з вільної боротьби

         З 3 по  6 листопада 2016 р. в м. Запоріжжі відбулася V Спартакіада школярів України з вільної боротьби. Ці змагання проводяться один раз на чотири роки, в рік проведення Олімпійських ігор, де, за традицією, олімпійці передають естафету школярам.

Вже в п’яте  збірна команда Чернівецької області з вільної боротьби бере участь в цих престижних змаганнях. В цьому році наша збірна завоювала 5 медалей різного гатунку. Доречно зазначити, що це найбільш вдалий виступ буковинських борців з п’яти  Спартакіад школярів України.

Основу збірної команди області склали учні Чернівецької обласної ДЮСШ, які тріумфували на цих змаганнях, де вибороли 3 золоті та 1 бронзову медалі.

В перший день змагань учні Чернівецької обласної ДЮСШ вибороли дві золоті медалі: у ваговій категорії до 69 кг перемогу святкував Михайло Храб,  Олександр Вишняк впевнено переміг у ваговій категорії до 76 кг. Тренуються спортсмени під керівництвом тренера-викладача Дана Статника.

Срібну нагороду  команді приніс вихованець Кельменецької ДЮСШ Андрій Білійчук (тренер-викладач Гуляк Вадим), який виступав у ваговій категорії до 42 кг.

За крок до медалі зупинився учень ЧОДЮСШ Едуард Баланішко (тренер-викладач Бушуляк Михайло), який посів 5 місце.

В другий день змагань переможну ходу юнаків підтримали наші дівчата –  вихованки Чернівецької обласної ДЮСШ Соломія та Марія Винник. У ваговій категорії до 52 кг не було рівних  Соломії, яка впевнено перемогла всіх своїх опоненток та здобула звання чемпіонки. Її сестра-близнючка Марія виступала у категорії до 49 кг, де виборола бронзову нагороду. Тренуються дівчата під керівництвом старшого тренера-викладача ЧОДЮСШ Сергія Одинака.

Вітаємо наших спортсменів  з вдалим виступом та бажаємо подальших перемог і медалей!!!

Методист Чернівецької обласної ДЮСШ Т. Голосова

Нагадаємо, нещодавно буковинці вдало виступили і на юнацькому Чемпіонаті України 2016 р.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

161104-ukr-spartakiada-borotba-sportbuk-com-1-cop1

***

Вільна боротьба: Чернівецькі близнючки – на національному п’єдесталі 2016

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.