«Буковина» – «Тернопіль»: «нельотна» для футболу погода (відео, фото)

0

Погода піднесла свій сюрприз, не дуже приємний, перед матчем 19 туру першолігової першості України з футболу «Буковина» – «Тернопіль» (13.11.2016 р.).

 

Напередодні пішов мокрий сніг, а вже вночі Чернівці опинилися під «сніжною ковдрою».

Проведення поєдинку «Буковина» – «Тернопіль» до останнього залишалось під питанням. Працівники стадіону та залучені волонтери робили все можливе, аби підготувати стадіон до гри. Як зазначив директор стадіону Ігор Наболотний, біля 6 год. ранку розпочали першу чистку. Але вже за декілька годин слідів того розчищення майже не видно було. Ближче до матчу знову взялися розчищати футбольне поле від снігу. І наносити повторно лінії – червоною фарбою. Але вже хвилин за 15 ліній цих «як не було»:)

Оскільки рішення щодо відміни матчу ще не було, представники ФК «Буковина» до останнього не давали публічний сигнал, що матч не відбудеться. Тому на стадіон таки підтягнулися деякі «вболівальники-екстремали»:) І найбільш «морозостійка» частина фан-сектору. Фани, до слова, поки футболісти «Тернополя» трішки розминались на засніженому полі, «грілися кричалками». Гравці «Буковини» розминались у підтрибунному приміщенні.

Було очевидно, що матч за таких погодних умов проводити неможливо. І, зрештою, у визначений час арбітр та футболісти двох команд вийшли на поле, де головний суддя оголосив, що гра не відбудеться. І делегат зазначив, що інше рішення (щодо переносу) ухвалять вже згодом у ПФЛ.

Обговорювали і варіант переносу матчу на понеділок, 14.11.16. Але прогноз погоди на цей день був таким же, як на неділю. Тому це, як кажуть, не варіант був.

Найімовірніше, матч перенесуть вже на весну. Хоча… Дочекаємось офіційного повідомлення від ПФЛ.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

161113-bukovyna-ternopil-snig-sportbuk-com-1-2-c

***

Календар, результати і турнірне становище (І ліга) можна подивитися тут:

***

http://www.fakty.cv.ua/cherez-pohodni-umovy-u-chernivetskyh-shkolyariv-znovu-kanikuly/

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.