Незвичні автографи від Наталки Лупу на «Олімпійському уроці» під Че (фото)

0

У середу, 12.10.16, зіркова буковинська бігуна Наталка Лупу провела не зовсім звичний «Олімпійський урок» у Коровійській ЗОШ Глибоцького району (поблизу Чернівців).

 

Звітний «Олімпійський урок» виявився на-а-абагато довшим за часом, ніж звичайний урок. З простої причини – дітки «завалили запитаннями» зіркову гостю, чим у декілька разів «розтягнули» першу частину, яка відбулась в актовій залі.

Потім акцент дійства змістився у спортзал, де всі охочі змогли поборотися у простих змаганнях за презенти від СК «Гешко» (який представляє Наталія Лупу), обласного центру «Спорт для всіх» та обласного відділення НОК України.

А вже після того, як визначили і нагородили головних героїв баскетбольного конкурсу, «Олімпійський урок» перейшов у довгоочікувану фазу роздавання автографів та фото на пам’ять. Ця частина «уроку» тривала понад годину. І, до слова, автографи Наталка давала не лише стандартні (на календ ариках, блокнотах тощо) і «напівстандартні» (на руці) – школярі забажали і такі незвичні «автографи», як теплі обійми від чемпіонки і навіть поцілунки у щічку, який «випросили» деякі дівчатка:) Ну, селфі на пам’ять – це вже цілком «стандарт» для подібних заходів:)

Директор Коровійської ЗОШ Ольга Лупуляк подякувала Наталці Лупу та організаторам «Олімпійського уроку» і зазначила, що подібні зустрічі відіграють надзвичайно позитивну роль як у виховному процесі, так і у важливій справі пропаганди спорту і здорового способу життя.

Сама Наталка Лупу зауважила, що такої активності з боку школярів не було на жодному з попередніх подібних заходах, в яких їй доводилось брати участь. І це гарний комплімент на адресу коровійських школярів;)

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (для перегляду натиснути на фото):

161012-olimp-urok-korovia-sportbuk-com-253-lupu-c

***

***

***

***

Лупу дебютувала у… семиборстві, де виграла 800 м і… стрибки у висоту (фото)

***

Наталка Лупу – друга на DécaNation 2016 (відео)

***

Ріо-2016: Наталка Лупу зробила все можливе, щоби пробитися до фіналу (відео)

***

Відео: Автобіографічний фільм про Наталку Лупу

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО (інтерв’ю Наталки Лупу після перемоги в Парижі, ОДТРК)

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.