Стрільба з лука: Січенікова і Ко здобули командну ліцензію на Ріо-2016! (відео)

0

Жіноча збірна України зі стрільби з лука виграла етап Кубку світу в Анталії (Туреччина), де розігрувались командні ліцензії для участі в Олімпійських іграх 2016 р. у Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

160616-Sichenikova-Ko

У командному виді програми змагались виключно країни, які поки що не мали командних ліцензій на Ріо-2016. На кону були по 3 командні жіночі та чоловічі командні комплекти.

Зрозуміло, що з особливим інтересом ми стежили за виступом жіночої збірної України, до складу якої входить і титулована чернівчанка Лідія Січенікова (03.02.93, «Спартак», «Динамо», ЧТЕІ КНТЕУ, ШВСМ, тренер – Олег Осипенко, офіційний партнер – житловий комплекс «Водограй»), а також Анастасія Павлова (Нова Каховка, Херсонська обл.) та Вероніка Марченко (Львів).

Як повідомив наставник Лідії – Олег Осипенко, наші дівчата 16.06.16 у півфіналі у непростій боротьбі здолали представниць Естонії – 5:3, а у фіналі «розгромили» Італію – 5:1.

Італійки виграли у півфіналі у перестрілці у Тайпея, команда якого виграла матч за 3 місце і виборола третю командну путівку до Ріо-2016.

Наша чоловіча збірна, на жаль, поступилась в 1/8 фіналу, тож у командному виді програми серед чоловіків на Олімпіаді Україна цього разу не буде представлена.

Далі в Анталії будуть розіруватися і по 3 особисті чоловічі та жіночі ліцензії, за які представники України не можуть боротися, оскільки у нас вже є по одній індивідуальній ліцензії.

Особисті ліцензії для України торік здобули олімпійський чемпіон-2018 Віктор Рубан (Харків) та Вероніка Марченко (Львів). Чоловіки, на жаль, командну ліцензію не вибороли… Хто саме представлятиме Україну у Ріо, вирішуватиметься за підсумками рейтингу відбору. У чоловіків головні претенденти Віктор Рубан (Харківська), Георгій Іваницький, Сергій Макаревич (Львівська).

SportBuk.com

***

Січенікова – про «золото» Євро-2016, квартирні та олімпійські перспективи (відео)

***

Стрільба з лука: Як Січенікова і Ко виграли Євро-2016 (відео, фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.